JEDAN OD JUNAKA DINAMOVE SEZONE: Ovaj igrač napušta Dinamo!

Stex
20 lipnja, 2024
244 Views
slika: peakpx

slika: peakpx

Nakon brojnih turbulencija tijekom sezone, Dinamo je osvojio SuperSport HNL i SuperSport Hrvatski kup, potvrdivši status najbolje hrvatske momčadi. Iako nisu uvijek igrali prema očekivanjima navijača, nekoliko igrača je tijekom sezone izvlačilo momčad kada je bilo najteže.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Jedan od najistaknutijih igrača bio je Japanac Takuro Kaneko (26). On je došao na posudbu iz Sappora prije početka nove sezone, zahvaljujući zajedničkim naporima skauta Marka Marića i Darija Šimića, te djelomično Igora Bišćana. Kanekova posudba s Dinamom završava 21. srpnja ove godine, nakon čega će napustiti klub.

Dinamo je ponudio 600.000 eura za otkup Kanekovog ugovora, no japanski klub Sapporo tražio je 1.1 milijun eura prema inicijalnom dogovoru. Iako je Kaneko želio ostati u Dinamu, rastanak je neizbježan.

Kaneko je za Dinamo odigrao 41 utakmicu, postigao pet golova i upisao šest asistencija.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

Top Kladionice:

100 besplatnih vrtnji

Mozzart Kladionica

4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex