Jiangsu Suning – Guangzhou R&F: Analiza utakmice

Milos
12 rujna, 2020
380 Views
nogomet tipovi

Subota nam nije bila posebno naklonjena, pošto smo super singl promašili, dok je naš tiket doneo mali profit, ali moglo je biti mnogo bolje. Danas se opet selimo na Azijski kontinent, gde mi smatramo da na jednoj utakmici postoji odličan value na jednom kladioničarskom marketu. Jedna od naših tipova i analiza, dolazi iz ove lige, tačnije sa utakmice između Suninga i R&F-a.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na drugoj poziciji Grupe A sa pet pobeda, tri nerešene i dva poraza, uz gol razliku od 17 postignutih i 11 primljenih golova. Ono što se može reći o ovoj ekipi je činjenica da sve zavisi i sve se vrti oko Alexa Teixeire i kada on ne igra dobro cela ekipa se vrti na prazno. Činjenica da igraju solidno i da se u poslednjih nekoliko kola raspucao Hrvat, Ivan Santini, siurno nam daje nadu da će ovog biti zanimljiva pozicija.

Njihovi protivnici, ekipa R&Fs se nalazi na pretposlednjoj pozicijiji iste te grupe i igraju mnogo bolje nego na početku prirema i nacionalnog provenstva. Ono što je tipično za ovu ekipu je činjenica da igraju sve bolje i volje i da njihovi igrači polako pronalaze svoju igru. U prošlom kolu su napravili iznenađenje, te smatramo da na ovom meču pogu da postignu pogodak.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 24 puta i rezultati su vrlo izjednačeni. Naime, domaćin je pobedio 10 puta, 7 puta je bilo nerešeno, a gost je pobedio 10 puta. Što se golova tiče bilo je šarenih rezultata, a pre mesec dana kada su igrali prvi put bilo je 2-0 za domaće.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, R&F se nalazi u usponu faorme i imaju fantastičan ofanzivni potencijal. Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu više od dva gola, i da obe ekipe postignu pogodak ili u žagronu “GG 3+ golova”), koja opklada se plaća više nego odličnom 2.05 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos