Jiangsu Suning – Shandong Luneng: Analiza utakmice

Milos
30 srpnja, 2020
286 Views
nogomet tipovi

Ako ste pratili naše tipove i analize prošle sezone onda se sasvim sigurno sećate da smo imali prilično uspeha kada je Chinese Super League (CSL) bila u pitanju. Zbog cele ove frke oko COVID-19 pandemije, Kina je bila jedna od prvih država koja je suspendovala svoje šampionate, a jedna od poslednjih koja je krenula ponovo. Stoga, pošto je vreme kratko, igra se po skraćenom sistemu u dve grupe u samo dva grada. Naime, utakmice koje se igraju u okviru grupe A, kojoj grupi pripadaju ova dva tima igraju u gradu Dalian, sa Gradskom stadionu. U drugom kolu u okviru grupe A, odmah imamo jednu vrlo interesantnu utakmicu koja se igra između ekipa Jiangsu Suning i Shandong Luneng.

Ekipa koja je domaćin na ovom meču, Jiangu Suning će ove sezone bez ikakve sumnje biti neverovatno opasna ekipa za svakog protivnika. Naime, nisu puno menjali u odnosu na prošlu godinu, i dalje je glavni igrač Brazilac Alex Teixeira, koji je prošlu sezonu završio sa 18 pogodaka i 13 asistencija i bio ubedljivo najbolji igrač ekipe. Generalno, ekipa trenera Cosminaq Olariua igra vrlo otvoreno i ofnazivno, što je i normalno imajući u vidu kakve igrače imaju u rosteru. U prvom kolu pobedili su rezultatom 4-3 ekipu Henan, iako su gubili 0-2 do 60-tog minuta.

Njihovi protivnici, ekipa Luneng u prvom kolu je pobedila rezultatom 3-2 ekipu Dalien Pro, iako su gubili gotovo do 80-tog minuta. Tada na scenu stupa Marouane Fellaini i sa tri pogotka u 7 minuta rešava pitanje pobednika na ovom meču. Ova ekipa je takođe, malo promenjena u odnosu na prošlu sezonu i imaju vrlo snažne igrače, posebno u veznom redu i u napadu. Ono što je loše po ovu ekipu je činjenica da jedan stranac, Roger Guedes neće biti u mogućnosti da pomogne ekipi u prvom delu sezone.

Očekivani sastavi

Obe trenera nemaju problema sa sastavom tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 27 puta, i rezultati su prilično izjednačeni. Naime, Suning je pobedio 8 puta, 12 puta je bilo nerešeno, a Luneng su pobedili 10 puta. Što se golova tiče na poslednjih 4 od 6 susreta je viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Na ovom meču nema jasnog favorita, pošto je tek početak šampionata a imajući u vidu da utakmice sude isključivo kineske sudije, viđa se puno penala. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos