Jicaral – Municipal Grecia: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nismo puno puta tipovali utakmice prve lige Costa Rice, tačnije samo jednom do sada, ali smatramo da se kao i u svakoj ligi koja se igra na Američkom kontinentu može naći lep value sa vremena na vreme. Liga Kosta Rike je bila prekinuta zbog Corona pandemije nakon 15 odigranih kola i prošle nedelje je nastavljeno sa igrom. Svakako najpoznatija ekipa koja dolazi iz ove države je Deportivo Saprissa, ali imali smo prilike da se uverimo da se igra prilično zanimljiv fudbal u ovoj zemlji.

Domaći sastav se trenutno nalazi na 4-toj poziciji tabele, a osnovni razlog za to je što je njihov teren njihova tvrđava na kojoj jako retko gube bodove. Do sada su igrali na svom
Cancha de la Asociación Cívica 8 puta i imaju 5 pobeda, dve nerešene i jednu izgubljenu uz gol razliku od 16 postignutih  i 10 primljenih  golova.

Njihovi protivnici, ekipa Municipal Grecia se nalazi na 8-oj poziciji, a na gostovanjima ove sezone imaju dve pobede, jednu nerešenu i čak pet poraza. Kao što se može videti, gostovanja im nisu jača strana, a povrh toga igrali su svoj poslednji meč pre samo tri dana.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, te nema ni suspendovanih ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 17 puta tokom istorije i rezultati su apsolutno izjednačeni pošto je svaka ekipa imala svojih sjajnih momenata, a posebno je interesantno da gotovo uvek domaća ekipa pobeđuje. Što se golova tiče ima utakmica sa puno, ali i sa malo golova, te nećemo dirati taj market nikako.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za konačan ishod, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaćini su dominantni na svom terenu, a gosti su loši na putovanjima. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Jicaral ML (da ekipa Jicaral pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća soldinom 1.69 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news