Jong PSV – Den Bosh: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, kao zagrevanje za vikend tipujemo za vas jednu utakmicu Holandse Druge Lige gde u Eindhovenu, na stadionu Sportcomplex De Herdgang, domaća ekipa Jong PSV, dočekuje nezgodnu i iskusnu ekipu Den Bosh.

Jong PSV

Domaća ekipa je zapravo podmladak PSV Eindhovena, gde ponekad igraju igrači iz prvog tima koji izlaze iz povrede ili nemaju dovoljno minuta u prvom timu. Oni ne mogu da osvoje promociju u prvu ligu, te često igraju bez brige, samo da zadovolje formu. Ove sezone nalaze se na 17-toj poziciji, a ono što je posebno čudno su jako loši rezultati na domaćem terenu gde imaju 1 pobedu, 4 nerešene i 6 poraza, uz gol razliku od 13 postignutih i 20 primljenih golova. Generalno ove sezone igraju mnogo efikasnije na gostovanjima, ali danas im u goste dolazi jedna vrlo efikasna ekipa.

Den Bosh

Njihovi protivnici, ekipa Den Bosh se nalazi na poslednjoj poziciji šampionata, a na gostovanjima su prosto katastrofalni ove sezone sa 0 pobeda, 2 nerešene i 9 poraza, uz razočaravajuću gol razliku od 10 postignutih i 37 primljenih pogodaka. Dakle oni u proseku na gostovanjima primaju više od tri pogotka. Imajući u vidu da dolaze na gostovanje ekipi koje je podjednako loša, očekujemo da pruće kakav takav otpor i možda čak postignu i pogodak.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju manje više sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 15 puta do sada i rezultati su prilično izjednačeni, ali ono što je interesantno je činjenica da od poslednjih 7 susreta, čak 6 je videlo tri ili više pogodaka, a 5 od 7 je videlo da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, njihovu snagu kao i kakve vesti dolaze iz kampova, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.71 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Relevant news