Jorge Wilstermann – Real Potosi: Analiza utakmice

MilosNS
15 srpnja, 2021
514 Views
Wilstermann – Real Potosi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru prve lige Bolivije, gde se u redovnom kolu sastaju ekipe Jorge Wilstermann i Real Potosi.

Jorge Wilstermann

Domaća ekipa se trenutno nalazi pri dnu tabele, ali oni su po kvalitetu svakako da budu na samom vrhu tabele. Nakon osam odigranih utakmica oni imaju samo dve pobede i čak šest poraza, uz gol razliku od 17 postignutih i 22 primljena gola. Kao što možemo da vidimo odbrana im je slabiji deo tima, a i danas imaju problema, pošto su dva startna defanzivca van konkurencije za meč.

Real Potosi

Gosti su još lošije plasirane na tabeli, ali oni za razliku od Wilstermanna nemaju tako kvalitetnu ekipu i od njih se i očekuje da se bore za opstanak. Oni imaju samo jednu pobedu, dve nerešene i pet poraza, ali oni takođe igraju dosta zatvorenije i do sada su postigli 7 a primili 13 pogodaka.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, a više problema imaju domaći.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a ono što je specifično je to da uvek ima dosta pogodaka na njihovim mečevima.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve ekipe na terenu kojima trebaju bodovi, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3.5 Goals (da obe ekipe postignu minimum 4 gola na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.