Juve Stabria – Virtus Entella: Analiza utakmice

Milos
10 srpnja, 2020
290 Views
nogomet tipovi

Vikend je pred nama i sasvim smo sigurni da ćemo biti u mogućnosti da ostvarimo profit kao i mnogo puta do sada zahvaljujući našim tipovima i analizama. Za petak smo spremili dve analize koje nazivamo TIP DANA, te ukoliko želite ispratite naše predloge sa razumnim ulogom i uživajte u potencijalnom profitu koji može doći. Druga utakmica koja nam se sviđa je iz druge Italijanske lige, gde na stadionu Comunale Romeo Menti domaća ekipa Juve Stabrie dočekuje ekipu Virtus Entelle u utakmici 33-eg kola.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 17-oj poziciji, a na domaćem terenu igraju solidno ove sezone pošto imaju 8 pobeda, 2 nerešene i 6 poraza, uz gol razliku od 25 postignutih i 24 primljena gola. Ono što je problematično kod domaće ekipe je činjenica da nakon ponovnog starta šampionata igraju katastrofalno i da su na 4 utakmice doživeli isto toliko poraza uz vrlo lošu igru.

Gosti ekipa Virtus Entelle se nalazi u sredini tabele, a na gostovanjima ove sezone imaju 3 pobede, 4 nerešene i 9 poraza uz gol razliku od 20 postignutih i 29 primljenih golova. Iako su oni jedna od ekipa koja igra slabije na gostovanjima, od ponovnog starta šampionata pokazali su znatno bolju formu od domaće ekipe.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 2 puta i rezultati su apsolutno na strani gostiju, pošto su uspeli da pobede na jednom susretu, dok je jednom bilo nerešeno. Što se golova tiče, rezultati idu ka over igri ali suviše malo puta su išli da uzmemo ovaj trend kao odlučujuć.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom linijom na azijski hendikep ovde, pošto kladionice daju AH0 liniju azijskog henidkepa. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču Virtus Entella AH0 (da gosti ne izgube na ovom meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.80 kvotom u kladionici 1Xbet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos