Juventus – Atalanta: Analiza utakmice

Milos
16 prosinca, 2020
493 Views
nogomet tipovi

Danas, naša analiza i tip, dolaze opet iz jedne nama vrlo drage Top 5 lige, Italijanske Serie A, gde se na stadionu Allianz u Torinu u ranom terminu sastaju Juventus i Atalanta. Ovo je duel dve keipe koje su uspele da se kvalifikuju u Top 16 Lige Šampiona i sada mogu da se konačno fokusiraju na domaći šampionat. Takođe, obe ekipe imaju svojih problema unutar klubova, ali i pored toga mi očekujemo jednu vrlo zabavnu utakmicu.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 4-toj poziciji šampionata i jedna su od dve ekipe koja još nije doživela poraz, ali Stara Dama plaća ceh tome što je odigrala nekoliko remija kada se niko nije nadao tome. Na domaćem terenu ove sezone imaju više nego solidne rezultate, jer su pobedili na 4 utakmice, 1 puta igrali nerešeno i niti jednom izgubili, uz gol razliku od 11 postignutih i 2 primljena gola. Čini se da Pirlo radi dobar posao i da ekipa polako poprima konture onoga što će biti oslonac narednih nekoliko sezona.

Njihovi protivnici, ekipa Atalante se nalazi trenutno na 8-oj poziciji, iako po kvalitetu bi verovatno trebali biti na jednom od prva dva mesta uz Juventus i Inter. Na gostovanjima ove sezone imaju 3-1-1 rekord, što je pokazatelj da se oni nikoga ne boje i da nemaju respekta ni prema kome. Ono što je problem kod njih je činjenica da trener i kapiten Gomes imaju razmirica i da je popularni Papu izjavio da će na leto napustiti klub.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, te Pirlo ne može da računa na Giorgio Chiellini, Merih Demiral, dok trener Atalante ne može da računa na Mario Pasalic, Aleksey Miranchuk, Mattia Caldara, dok je pitanje da li će Gomez biti na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 46 puta, a domaći su pobedili 32 puta, dok je nerešeno bilo 11 puta, a gosti su dobili svega 3 susreta. Što se golova tiče, na poslednjih 6 utakmica, viđeno je 5 puta tri i više golova.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ne znaju šta da rade. Nisu sigurni šta se ovde može dogoditi, pošto je Atalanta vrlo nepredvidiva ekipa. Mi nećemo čačkati konačan ishod, nego ćemo odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos