KAKAV ŠOK NA POLJUDU: Ivan Jurić odustao od preuzimanja Hajduka!

Stex
10 lipnja, 2024
130 Views

Ivan Jurić (48) ipak neće postati trener Hajduka. Iako se nedavno činilo da je sve dogovoreno s predsjednikom Ivanom Bilićem i sportskim direktorom Nikolom Kalinićem, Jurić je iz nepoznatog razloga odustao, a Nadzorni odbor nije dao potvrdu.

Hajduk sada traži nasljednika Jure Ivankovića, koji je privremeno vodio momčad nakon što je Mislav Karoglan dobio otkaz zbog loših rezultata. Hajduk je završio prošlu sezonu bez trofeja, završivši na trećem mjestu SuperSport HNL-a i ispavši u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Jurić, rođeni Splićanin, bio je popularan izbor među navijačima, odmah iza Matjaža Keka. Njegova posljednja trenerska pozicija bila je u Torinu. Iako je odbio ponudu iz Saudijske Arabije, ima ponude iz Italije, Francuske i Španjolske.

Predsjednik Hajduka, Ivan Bilić, najavio je prošli tjedan da su u završnim pregovorima s novim trenerom, ali konkretno ime još uvijek nije poznato. Bilić je naglasio važnost rada, reda i discipline te afirmaciju mladih igrača kao ključne ciljeve kluba.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex