Kako besplatno gledati Super Bowl uživo?

Dusan
11 veljače, 2022
1075 Views
Super Bowl

Američki sportovi imaju veoma veliku popularnost među ljubiteljima sporta, kako za gledanje tako i za klađenje. NFL Super Bowl je sportski događaj koji svake godine privlači pažnju ogromnog broja kladioničara širom sveta je.

Iako su u Evropi najpopularniji sportovi fudbal, košarka i tenis, kada dođe vreme za finale NFL sezone, veliki broj navijača s nestrpljenjem očekuje da pogleda ovu uzbudljivu utakmicu. Upravo zbog velike popularnosti i velikog broja naših čitalaca koji uživaju u našim savetima za besplatno klađenje na NFL, odlučili smo da napravimo ovaj članak i da Vam pokažemo kako možete besplatno gledati Super Bowl meč uživo.

Pokazaćemo vam kako možete da gledate kvalitetne prenose uživo potpuno besplatno, uz odličan kvalitet slike i širok izbor drugih sportskih događaja.

NFL Super Bowl – prenosi uživo na televiziji

Jedan od najvećih problema sa kojim se ljubitelji sportskog klađenja susreću je mali broj kvalitetnih kablovskih operatera koji nude prenose utakmica NFL lige. Koliko nam je poznato, samo nekoliko televizijskih  kompanija redovno nudi prenose NFL mečeva tokom regularnog dela sezone, kao i tokom plej-ofa.

Upravo zato se igrači okreću drugim rešenjima, a izbor najčešće pada na ilegalne i nekvalitetne streaming operatere koji naplaćuju gledanje utakmica, a korisnicima nude veoma loš kvalitet prenosa. Na zvaničnom sajtu NFL lige možete pronaći pojedine opcije za gledanje mečeva, baš kao što je to omogućila i NBA liga, ali je cena ove usluge za mnoge igrače jednostavno previsoka.

Kako bi rešili ovaj problem, poznate sportske kladionice su uključile u svoju ponudu registrovanim korisnicima mogućnost gledanja uživo prenosa različitih sportskih događaja, uključujući  i NFL Super Bowl. Ove kladionice su pravo rešenje za pitanje kako besplatno gledati Super Bowl uživo.

Kako gledati Super Bowl uživo na sajtovima sportskih kladionica

Kao što smo već pomenuli na početku ovog teksta, popularni sajtovi za klađenje širom Evrope nude svojim korisnicima priliku da besplatno gledaju prenose uživo. Ali, da biste mogli da koristite ovu mogućnost, potrebno je da ispunite nekoliko uslova, u zavisnosti od kladionice koju odaberete.

Nijedan sajt za klađenje ne dozvoljava igračima koji nisu registrovani da gledaju utakmice uživo, a mnoge kladionice zahtevaju od igrača da imaju određena sredstva na svom korisničkom nalogu ili da su uplatili novac na neku od opklada u poslednja 24 sata.

Zato, ako Vas zanima koje su najbolje sportske kladionice koje nude opciju gledanja prenosa uživo, imam spreman odgovor na to pitanje. Smatramo da je britanska kladionica Bet365 u ovom trenutku najbolja na tržištu po broju i kvalitetu live strimova u svojoj ponudi.

Odmah zatim slede kladionice 22bet, William Hill i 20bet. Koju god kladionicu da odaberete sa ove liste, apsolutno smo sigurni da ćete biti zadovoljni. Osim toga, sve ove kladionice svojim korisnicima nude sjajnu korisničku podršku i više nego solidne promocije, kako za sportsko klađenje tako i za online kazino igre.

FAQ

 • Kada se igra Super Bowl XVI?

  Svake godine, Super Bowl se igra polovinom Februara po završetku susreta finala Konferencije. Navijači željno iščekuju ovaj susret, a sigurni smo da se u velikom US i  Evrope gleda Super Bowl meč. Moramo reći da kladionice za ovaj susret igračima omogućavaju veliki broj opcija i kombinacija za klađenje.

 • Gde pronaći kvalitetne analize i prognoze za klađenje na Super Bowl?

  Pronaći kvalitetne prognoze za za klađenje u bilo kojem sportu nije uopšte jednostavno. Glavni razlog za to je zato što na internet postoje mnoge sumnjive web stranice koje čak i naplaćuju svoje usluge, a nude sadržaj veoma lošeg kvaliteta. Na našem sajtu uvek možete pronaći besplatne analize i prognoze, i to potpuno besplatno.

 • Gde pronaći najbolje koeficijente za klađenje na Super Bowl?

  Na našem web sajtu možete pronaći detaljne i pre svega objektivne recenzije velikog broja sportskih kladionica. Svaka od ovih kladionica svojim igračima nudi kvalitetne koeficijente i više nego solidne margine. Pročitajte neke od naših objektivnih recenzija i izaberite svoju omiljenu kladionicu.

 • Kako se kladiti na NFL?

  Postoji više strategija za klađenje, ali mi uvek ohrabrujemo naše čitaoce da pronađu željenu strategiju prema svojim potrebama. Naravno, najvažnije je prvo proveriti svaku od strategija i ne verovati previše onim strategijama koje nude brzu i laku zaradu.

 • Koje su najbolje web stranice za online klađenje?

  Na ovo pitanje je veoma teško dati odgovor obzirom zato što postoji veliki broj ljubitelja sportskog klađenja koji imaju različite navike i potrebe. Neki igrači jednostavno vole bonuse dobrodošlice, dok drugi vole imati veliki broj utakmica uživo. Upravo iz tog razloga smo se potrudili da uradimo recenzije sportskih kladionica pomoću kojih možete pronaći kladionicu koja vam najviše odgovara.

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan