Kako naplatiti BONUS u Bet-at-Home sportskoj kladionici?

Sportske
21 listopada, 2021
752 Views
Bet at Home bonus

Bez ikakve sumnje, ukoliko ste iskusni sportski kladioničar, upoznati ste sa činjenicom da svaki online operater koji nudi usluge sportskog klađenja i online kazina pokušava da se izdigne iznad proseka i da na neki način odvoji svoju ponudu od ostatka konkurencije na tržištu. Najčešći način na koji najbolje online kladionice to rade je putem Bonusa Dobrodošlice, koji novo registrirani igrači dobivaju prilikom uplate prvog depozita.

Na našoj stranici osim iskrenih recenzija sportskih kladionica i online kazina, čitaoci imaju mogućnost da pronađu liste najboljih aktuelnih bonusa koje nude ovi online operateri.

Bonus dobrodošlice kladionice Bet-at-Home

Sportska kladionica Bet-at-Home spada među veterane na tržištu, pošto su nastali još davne 1999. godine. Tokom svoje istorije pridobili su veliki broj lojalnih klijenata, a ono što ih odvaja od konkurencije je svakako veliki izbor sportova i kladioničarskih marketa na koje se igrači mogu kladiti. O svim prednostima i ponekoj mani ovog brenda, možete pročitati u našoj detaljnoj recenziji Bet-at-Home sportske kladionice.

Kada smo u nekim ranijim tekstovima pričali o tipovima bonusa i promocija koje možete dobiti u različitim online kladionicama, govorili smo i o malom broju brendova koji ne nude spektakularno visoke bonuse dobrodošlice. Bet-at-Home kladionica spada u red takvih kompanija, pošto je njihov bonus na registraciju u najboljem slučaju prosečan.

Naime, svaki korisnik koji se odluči napraviti novi nalog i uplatiti svoj prvi depozit dobija matched bonus u visini od 50% maksimalno do €200. Uz to, napominjemo da je potrebno prilikom registracije uneti BONUS KOD, kako bi uopšte mogli da aktivirate svoj bonus na registraciju. Više o samom bonusu dobrodošlice možete pročitati u našem odvojenom članku.

Kako ostvariti Uslove Bonusa?

Što se tiče uslova i pravila iskorišćavanja ovog Bet-at-Home bonusa, oni su prilično jasni i ne preterano komplikovani. Naime, potrebno je četiri puta (4x) obrnuti iznos novca koji ste uplatili, plus iznos bonus novca. Sve to je potrebno ispuniti igrajući opklade sa kvotom ne nižom od 1.70, a na kraju celokupan proces morate da ispunite u roku od 30 dana od dana dobijanja bonusa. Ovde je važno pirmetiti da se obrću i iznos depozita i bonus novca, što svakako daje na težini, ali nije neostvarivo.

Mi smo uspeli da ispunimo ove uslove, na taj način što smo igrali sigl opklade koje smo uzimali sa naše stranice. Naravno, niko ne garantuje uspeh u svakoj situaciji, ali uz malo sreće i pravilnog raspolaganja svojim novcem, ovaj poduhvat može biti ispunjen bez previše muke. Zapravo, ovaj bonus nam je bio veoma sličan onom koji daje kladionica Unibet, koji smo takođe vrlo lako ispunili.

Bet-at-Home Bonus Dobrodošlice – skroman, ali ne preterano komplikovan!

Na kraju možemo reći da je bonus dobrodošlice Bet-at-Home sportske kladionice u rangu osrednjeg. Procenat koji kladionica daje je niži od standarda u ostalim kladionicama, a posebno u online kazinima, dok su uslovi iskorišćavanja generalno dobri. Mana uslova iskorišćavanja je činjenica da se mora obrtati i iznos depozita i iznos bonus novca.

Napominjemo da je potrebno imati u potpunosti verifikovan nalog kako bi mogli da povlačite sredstva sa kladionice, te taj proces je potrebno završiti što pre.

Naša preporuka ide ka ovom bonusu! Nije najbolji na tržištu, ali uz malo sreće, možete povećati svoj budžet za nekoliko stotina eura. Registrujte se danas i ostvarite pravo na BONUS DOBRODOŠLICE 2021 U KLADIONICI BET-AT HOME!

Author Sportske