Intro

Kako se kladiti na košarku – Vodič za početnike

kako se kladiti na košarko

Sportsko klađenje jedan vrlo širok pojam koji obuhvaća mnoge discipline koje se pojavljuju u samom sportskom klađenju. Rijetki su oni igrači koji mogu biti uspješni u više sportova, a vrlo često i u više liga unutar jednog sporta. Upravo iz tog razloga, sportski kladitelji se odlučuju specijalizirati za određene lige i sportove općenito.

Košarka jedan od sportova koji je vrlo popularan među sportskim kladioničarima i uz neprikosnovene nogomet i tenis predstavlja jedan od sportova koji ima najveći obujam uplata tijekom cijele godine. Ono što je interesantno kod klađenja na košarku je činjenica da nema toliko marketa kao u nogometu na primjer, ali i pored toga samo klađenje na košarku je iznimno zanimljivo i može biti vrlo profitabilno.

Savjeti kako biti uspješan u klađenju na košarku

U ovom članku se nećemo previše baviti onim glavnim savjetima vezanim za sportsko klađenje (disciplina, menedžment kladioničarkse banke, sistemi uloga i drugo) iz prostog razloga jer postoji članak o tome, koji možete pročitati ovdje.

U ovom članku ćemo pisati o savjetima koji su specifični za klađenje na košarku, jer se klađenje na ovaj sport u nekim finesama razlikuje od klađenja na nogomet ili tenis. Naime, košarka je mnogo dinamičniji sport, gdje se iznenađenja dešavaja češće nego u nogometu, pogotovo u natjecanjima koja imaju takav raspored tijekom sezone da se igra svaki drugi dan ili par puta tjedno (NBA ili Euroleague posljednjih sezona).

Iz tog razloga potrebno je imati široko i kvalitetno znanje o ligama i klubovima koji se natječu u istima, kako bi mogli steknete prijednost u odnosu na kladionice i pronaći kvote koje predstavljaju value. Gotovo je sigurno ako uspjete da steklnete dovoljno dobro znanje o pojedinim ligama, ili klubovima koji se natječu u tim ligama, da ćete biti u mogućnosti ostvariti više nego dobar profit kladeći se na košarku.

kako se kladiti na košarko

Druga vrlo bitna stvar je odabrati način na koji ćete se kladiti na košarku. Pored klađenja prije početka utakmice, klađenje uživo na košarku može biti vrlo profitabilno. Ovo iz razloga što kladioničarski marketi na košarci se pomiču brzo i često imaju vrlo velike sokove i padove, što se može vrlo lijepo iskoristiti ako znate što možete očekivati ​​od nastavka utakmice.

Što više budete učili o kladioničarskim marketima koji su postupni u klađenju na košarku, to ćete više biti u mogućnosti pronalazite pogreške sportskih kladionica kada je postavljanje kvota i linija u pitanju. A takve greške kada se nađu, to obično znači profit i novac u džepu.

Iznimno je bitno da nadograđujete svoje znanje kako o kladioničarskim marketima, tako i o timovima i ligama koje pratite tokom sezone. Ovo iz razloga zato što sportske kladionice u toku sezone koriguju svoje projekcije negih timova i vi morate reagirati u skladu sa tim.

Zaključak

Klađenje na košarku može biti vrlo profitabilno na duge staze. Svakodnevno ima veliki broj utakmica na koje se možete kladiti, te svakodnevno postoji mogućnost da se pronađe value u nekoj od ponuđenih utakmica.

Posebno je bitno nadograđivati ​​svoje znanje o timovima i ligama, kao i pratiti svakodnevno izvještaje i vijesti o tim timovima i ligama. Na taj način ćete biti u mogućnosti steknete prednost u odnosu na kladionice i iskoristiti eventualne propuste koji se mogu pokazati u kvotama ili linijama.

Samo se držite zlatnih pravila sporstkog klađenja, a to je da:

  • Birate pažljivo kladionice u kojima se kladite. Birajte uvjek kladionice sa visokim kvotama i niskim marginama, kao i one kladionice koje su respektabilne i koje poštivaju svoje igrače.
  • Budite disciplinovani i nikad nemojte da se kladite srcem, nego uvjek slušajte mozak pri postavljanju oklada.
  • Nikad nemojte ulagati na okladu više nego ste spremni izgubiti.

Ostale vijesti