Karagumruk – Besiktas: Analiza utakmice

Milos
21 siječnja, 2021
448 Views
nogomet tipovi

Juče se nismo proslavili sa našim analizama i prognozama, ali nastavljamo u istom ritmu. Jedna od liga koja igra u paklenom ritmu je Turska Super Liga, a nama se posebno sviđa utakmica koja se igra u gradu Istambulu gde na stadionu Ataturk Olympia, domaća ekipa Fatih Karagumruka dočekuje trenutnog lidera šampionata i gradskog rivala, ekipu Bešiktaša. Dakle nastavljamo sa analizama i tipovima i smatramo da ovde ima prostora da se napravi profit.

Domaća ekipa, Fatiha se nalazi na 8-oj poziciji šampionata, a slobodno možemo reći da su ekipa koja se u poslednjih dva meseca nalazi u lošoj formi. Na domaćem terenu imaju ove sezone fantastičan rekord od 6 pobeda, 2 nerešene i 1 poraza, uz gol razliku od 19 postignutih i 9 primljenih golova. Kao što smo već naveli oni se nalaze u osrednjoj formi, a u poslednjih 5 utakmica imaju dve pobede, jednu nerešenu i dva poraza.

Njihovi protivnici, ekipa Besiktasa pod vođstvom poznatog Turskog trenera Yalcina ove sezone su skriveni kandidati za titulu, iako se trenutno nalaze na 1-toj poziciji, a na gostovanjima imaju 5 pobeda, 1 nerešenu i 3 poraza, uz gol razilku od 18 postignutih i 17 primljenih golova. Oni se nalaze u odličnoj formi, ali kao što možemo videti na gostovanjima znaju biti prilično brljavi i primati golove.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju manjih problema, ali ništa što bi bitno uticalo.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 13 puta i prilično očekivano rezultati su na strani gostiju pošto su domaći pobedili na 3 susreta, nerešeno je bilo 3 puta, a gosti su pobedili na 7 susreta. Što se golova tiče čak 5 od poslednjih 6 susreta je videlo da obe ekipe postignu pogodak i preko dva gola.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos