KFUM – Tromso: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Veliko se iznenađenje desilo juče, jer je reprezentacija Litvanije po prvi put u četiri godine uspela da odnese tri boda sa nekog gostovanja i mi im čestitamo od sveg srca na tome. Danas zaobilazimo internacionalne utakmice u našem Tip Dana segmentu, mada će biti opklada na iste u Tiket Dana sekciji, te ukoliko želite da vidite kako izgleda naš tiket za danas, predlažemo da pogledate tamo. Iz Norveške druge lige dolazi jedna od naših tipova i analiza, jer smatramo da su kladionice ostavile lep prostor za klađenje na jednom marketu.

Kada je počelo ovo prvenstvo svi su mahom igrali na Over Total iz prostog razloga, jer je ova liga pružala neke vrlo efikasne utakmice u prošlosti i to je bio sasvim solidan rezon moramo priznati. Međutim nakon 13 kola neke stvari su postale mnogo jasnije. Na primer, domaća ekipa na meču koji nam se sviđe, ekipa KFUM se trenutno nalazi na devetoj poziciji ove lige, uz interesantnu gol razliku od 16 postignutih i 18 primljenih pogodaka, što je tačno 2.62 gola po utakmici. Na domaćem terenu igraju još zatvorenije, pošto imaju 17 golova na 7 utakmica. Dakle, kao što možemo videti iako nisu preterano efikasni, odbrana im je bolji deo tima.

Njihovi protivnici, ekipa Tromso se nalazi na prvoj poziciji i gol razlikom od 23 postignutih i 7 primljenih pogodaka. A na gostovanjima su postignli samo 7 pogodaka, a primili 4 pogotka, što pokazuje da na gostovanjima igraju neverovatno tvrdo. Oni su recimo na 8 od 13 utakmica išli ispod granice od tri gola, što jasno pokazuje tendenciju ka Under igri ovde.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije svega 1 puta i to ove godine u prijateljskom susretu u Junu mesecu i utakmica je završena rezultatom 4-2, ali to nije pokazatelj bilo kakvih trendova.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, obe ekipe imaju tendenciju da igraju sporije i zatvorenije, pogotovo Tromso na gostovanjima, a KFUM svakako igra lošije u napadu, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva pogotka na meču), koja opklada se plaća više nego odličnom 2.10 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news