Khimki – Olympiakos: Analiza utakmice

Milos
29 prosinca, 2020
466 Views
košarka tipovi

Danas, naša košarkaška analiza i tip, dolazi iz EuroLeague takmičenja, gde će se u jednoj nadamo se zanimljivoj utakmici sastati zabavna, ali ne preterano uspešna ekipa Khimki i manje zabavna, ali zato više takmičarski nastrojena ekipa Olympiakosa. Smatramo da kladionice i dalje ostavljaju solidan prostor na marketu za total kada je Khimki u pitanju, jer se radi o jednoj totalno indijanskoj ekipi.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na poslednjoj 18-toj poziciji šampionata, sa samo dve pobede (Crvena Zvezda 83-77 i Zenit 88-83). Ono što je specifično za ekipu Khimkija je činjenica da su oni definitivno ekipa koja ima najmanje respekta prema svom treneru, jer odbranu ne igraju, a napade završava ko kad stigne, bez ikakve odgovornosti. Sasvim je sigurno da je svima jasno da je za njih EuroLeague završen pa igraju bez pritiska. Oni ove sezone u EuroLeague igraju utakmice sa 167 poena, a na domaćem terenu sa 170 poena u proseku.

Njihovi protivnici, ekipa Olympiakosa igra mnogo kompetitivnije ovo takmičenje i nalaze se na 11-toj poziciji sa 7 pobeda i 8 poraza, mada se mora reći da su u seriji od tri poraza. Stoga ovaj duel dolazi u pravom trenutku, pošto nema ekipe koja igra neobaveznije od Khinkija. Olympiakos sasvim sigurno ne spada u Over ekipe, pošto imaju po godinama stariju ekipu, ali u ritmu Khimkija čak je i jedna Barcelona išla na veliki broj poena. Oly u proseku igra utakmice sa 155.7 poena, dok na gostovanjima igraju utakmice sa 154 poena.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel. Jedino je problem u Khimki, Greg Monroe koji će verovatno propustiti ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su u poslednjih 5 godina igrale dosta puta i u većem broju utakmice su viđane brojke koje idu u korist Over igre.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ne znaju šta da rade. Domaćin je ludačka ekipa, dok je Olympiakos odlična iskusna ekipa koja zna da stane na loptu, stoga mi ćemo odigrati Over 165.5 points (da obe ekipe postignu 166 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.84 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos