Khimky – Lokomotiv Kuban: Analiza utakmice

Milos
8 veljače, 2021
372 Views
košarka tipovi

Ako govorimo koji su top 5 tipovi za danas i ako se moramo odlučiti za jedan, onda je naš košarkaški Tip Dana onaj koji se igra u okviru Regionalne VTB Lige, gde se u poslednjoj utakmici kola sastaju dve ekipe koje igraju Evropska takmičenja. Khimky kao što je poznato igra EuroLeague, dok Lokomotiv Kuban igra u okviru EuroCup takmičenja. Ukoliko vas interesuje naše druge prognoze za danas, onda vam predlažemo da pogledate našu selekciju i jedan ludi tiket, koji bi mogao da donese lep profit.

Domaća ekipa, ekipa Khimky ima u ovom trenutku u domaćem prvenstvu 6 pobeda i 6 poraza, a osim domaćeg prvenstva takmiče se i u okviru EuroLeague, gde igraju prilično loše. Ono što odlikuje ovu ekipu je brza run and gun igra, jer vrlo često na njihovim utakmicama se desi da bude ogroman broj poena (169.5 poena u proseku). Naravno, glavni igrač ekipe je Aleksej Shved, koji se pita za sve na terenu, ali i pored terena.

Njihovi protivnici, ekipa Lokomotiv Kuban se trenutno nalazi na 4-toj poziciji šampionata, sa skorom od 9 pobeda i 6 poraza, od kojih su tri poraza došla na poslednjih 4 utakmice, te se očigledno Lokomotiv nalazi u malo slabijoj formi u poslednjih mesec dana. Oni igraju EuroCup takmičenje i u midweeku su odigrali vrlo težak meč protiv Partizana u Beogradu koji su izgubili nakon što su imali vrlo sigurno vođstvo.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale više puta, i ono što je simptomatično je da igraju uvek na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Iako tipovanje nije lak posao, naši redovni čitaoci znaju koliko mogu biti profitabilni naši tipovi. Danas tipujemo na marketu za broj poena na meču, stoga ćemo odigrati Over 169.5 Points (da obe ekipe postignu 170 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos