Kisvarda – MTK Budapest: Analiza utakmice

Milos
2 veljače, 2021
499 Views
nogomet tipovi

Utorak nam nudi dosta zanimljivog sadržaja, a tu pre svega mislimo na ponudu fudbalskih utakmica, kojih ima u sasvim solidnom broju. Danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je danas svakako meč koji se igra u okviru Mađarske Prve Lige, popularne NB1 Lige gde se igra jedna nadamo se ne preterano zanimljiva utakmica, pošto se obe ekipe nalaze pri vrhu tabele i svaki je bod zlata vredan. Na stadionu Varkerti u gradu Kisvarda, sastaju istoimena domaća ekipa i gosti iz Budimpešte ekipa MTK.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 3-oj poziciji na tabeli, a na domaćem terenu imaju 3 pobede, 4 nerešene i samo 2 poraza uz 7 postignutih i 8 primljenih pogodaka. Ono što je bitno pomenuti za njih je činjenica da se trenutno nalaze u odličnoj seriji, pošto su na poslednjih pet utakmica ostvarili 3 pobede i 2 remija, a generalno odbrana Kisvarde je druga najbolja odbrana u ligi, što je respektabilan uspeh.

Njihovi protivnici, ekipa MTK Budapest se nalazi na 5-toj poziciji, a na gostovanjima ove sezone imaju prosečan skor od 3 pobede, 3 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 13 postignutih i 13 primljenih pogodaka. Oni se nalaze u prilično lošoj formi, pošto su na poslednjih pet susreta ostvarili svega jednu pobedu, jednu nerešenu i čak tri poraza.

Očekivani sastavi

Nema nekih bitnijih informacija vezano za povrede igrača, te se može očekivati da će oba trenera na teren izaći sa najboljim igračima u ovom momentu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 8 puta, a domaći su imali mnogo više uspeha, jer su pobedili na čak 6 utakmica, 2 puta je bilo nerešeno i gosti nisu pobedili niti jednom do sada. Što se golova tiče uglavnom se igraju utakmice na mali broj golova, te je na poslednjih 6 susreta, čak 5 završeno sa dva ili manje pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle igrati malo defanzivnije, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća odličnom 1.91 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos