Koji je odgovor Dinama na Perišića!?

Stex
21 siječnja, 2024
98 Views
Dinamo ima novog igrača, a sutra je zakazan liječnički! / slika: peakpx

Povratak Ivana Perišića u Hajduk trenutno predstavlja vijest godine u hrvatskom nogometu. Unatoč Perišićevoj trenutačnoj udaljenosti od igrališta zbog teške ozljede, neizvjesno je koliko će moći doprinijeti Hajduku u borbi za naslov ove sezone. Međutim, važnost njegovog povratka za Hajduk proteže se izvan samih igara na terenu. Dimenzije tog povratka mogu se usporediti samo s povratkom Roberta Prosinečkog u Maksimir 1997.

Iako je Prosinečki tada imao 28 godina, bio je već iskusni igrač s više od 20 odigranih utakmica za Sevillu. Njegov povratak predstavljao je veliko pojačanje, a njegove igre su “vratile nogomet u Zagreb”, postavivši Dinamo na nogometnu kartu Europe. Slično tome, Perišićev povratak ima potencijal biti ključan potez za Hajduk, iako se pitanje njegove trenutačne fizičke forme postavlja.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Ovaj povratak također nije prošao nezamijećeno među Dinamovim navijačima. Modri puk iskazuje izuzetan respekt prema hrvatskom reprezentativcu, prepoznajući važnost ovog poteza za Hajduk. Sada se postavlja pitanje kako će Dinamo odgovoriti na Perišićev dolazak u Hajduk. Luka Modrić i Ivan Rakitić su spominjani kao mogući kandidati, ali trenutačno se čini malo vjerojatnim da će se njihov povratak ostvariti.

Andrej Kramarić se ističe kao treća opcija, budući da je Dinamovo dijete i njegova povratka ima izgleda. Ipak, u trenutačnom kontekstu, sve su opcije još uvijek nerealizirane. Osim toga, nije bilo vidljivog entuzijazma ili želje kod tih igrača da se vrate u Dinamo i pomognu klubu koji im je već pružio mnogo. Sada, izgleda da je fokus pomaknut s terena na unutar-klupske politike, posebice uoči izbora za Skupštinu.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

Top Kladionice:

100 besplatnih vrtnji

Mozzart Kladionica

4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex