Koln – Hoffenheim: Analiza utakmice

Milos
19 rujna, 2020
457 Views
nogomet tipovi

Subota nam nudi dosta utakmica u ponudi, a mi smo iyabrali dve utakmice koje su Tip Dana i imaćemo svakako i ludi tiket, kojim ćemo probati da naplatimo malo veću sumu od kladionica. Prva utakmica koja nam se sviđa u okviru subotnjeg programa dolazi iz Nemačke, gde u okviru prvog kola Bundeslige, domaća ekipa Koln dočekuje goste, ekipu Hoffenheima. Ogroman value u našim očima na jednom marketu i to je današnji tip i analiza.

Domaća ekipa nije imala najbolju sezonu prošle godine i istu su završili na 14-toj poziciji sa jednom od najlošijih odbrana u ligi. Pogotovo su imali lošu post-covid sezonu, pošto u tom delu nisu uspeli da ostvare niti jednu pobedu. Nova sezona nikako ne izgleda kao da će biti bolja, pošto na transfer marketu nisu uradili ništa spektakularno, šta više izgubili su najboljeg strelca Jhon Cordoba i igrača koji je najviše doprinosio u napadu Mark Uth. Sve u svemu i pored 5 pobeda u predsezonskim prijateljskim utakmicama, Koln po nama deluje dosta slabije nego prethodne sezone.

Njihovi protivnici, ekipa Hoffenheima u novu sezonu ulazi sa novim trenerom, pošto ih je preuzeo čovek koji je radio sa mlađim kategorijama u Bayern Munichu, Sebastian Hoeness. Ono što je najbitnije za Hoffenheim koji je prošlu sezonu završio na odličnoj 6-toj poziciji je činjenica da su zadržali svoje najbolje igrače i da nisu mnogo prodavali ovog leta.

Očekivani sastavi

Trener domaćih ne može da računa na povređene Benno Shmitz, Florian Keinz i Ismail Jakobs, dok trener gostiju ne može da računa na Benjamin Hubner, Nordtveit i Stafylidis.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 22 puta međusobne duele i rezultati su prilično izjednačeni. Domaća ekipa je pobedila 7 puta, 6 puta je bilo nerešeno i 9 puta je pobedila gostujuća ekipa. Prošle sezone Hoffe je oba puta izašao kao pobednik, prvo 2-1, zatim 3-1.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, Koln je prilično negativno poslovao ovog leta i očekujemo tešku sezonu za Jarčeve, dok je Hoffenheim pokušao da se nadogradi u odnosu na prošlu sezonu, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Hoffenheim AH0 (da Hoffenheim pobedi, a ako bude nerešeno vraća se ulog, ili u žagronu “Winner 2”), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.94 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos