Koln – RB Leipzig: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Vikend je bio više nego profitabilan, ali u takvom se tempu igraju utakmice da nema odmora za naše eksperte, nego se radi punom parom. Tipovi i analize stižu svakodnevno, što smatramo da je vrlo dobro, posebno nakon dva meseca koji su prošli gotovo bez sporta. Danas imamo dve utakmice koje nam se sviđaju, a prva utakmica je iz Nemačke Bundeslige, gde na stadionu Rhein Energie domaća ekipa Koln dočekuje favorizovanu ekipu RB Leipziga.

Domaći sastav, se nalazi na sredini tabele i naprosto nemaju nekih velikih briga jer se teško može toliko zakomplikovti da budu u opasnosti od opstanka u ligi. Od kada je počelo ponovo prvenstvo oni pokazuju ludačko efikasan fudbal jer su na četiri utakmice odigrali jednom sa tri gola i tri puta sa četiri gola, a poznati su po tome da daju ali i da primaju dosta golova. Na domaćem terenu ove sezone imaju 6-3-5 rekord, a na njihovim domaćim utakmicama u 71.4% slučajeva pada više od 2 pogotka.

Njihovi protivnici, RB Leipzig se bori za sam vrh tabele i remi koji su doživeli na prošloj utakmici protiv Herthe im nikako ne godi. Neverovatno kako na domaćem terenu igraju traljavo, ali zato Leipzig na gostovanjima ove sezone ima 7-2-4 rekord, te se može reći da su prilično uspešni kao gostujuća ekipa. Što se njihovih gostujućih utakmica tiče oni igraju na više od dva gola u 71.4% slučajeva.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, pošto trener Leipziga ne može da računa na Paulsena, Hartmanna, Konatea, Kampla i Ampadua, dok trener domaćih ne može da računa na Hauptmanna, Verstraetea, Drexlera, Rissea, Czichosa i Bornauwa.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 5 puta, i rezultati su na strani gostiju, ali ono što je vrlo interesantno je činjenica da su obe ekipe igrale vrlo efikasne međusobne duele. Naime, svih poslednjih pet susreta je videlo da obe ekipe postižu pogodak, a 4 od 5 susreta je videlo više od dva pogotka, što je odličan trend.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Obe ekipe su savršene za igur na golove, a pritom do sada su pokazali vrlo efikasne igre. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća solidnom 1.64 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news