Konyaspor – Galatasaray: Analiza utakmice

Milos
5 siječnja, 2021
470 Views
nogomet tipovi

Mislili smo da odmorimo u utorak ali pomeranje kvote na jednom marketu nas je nateralo da se latimo tastature i da napišemo ovaj pik, pošto sada postoji ogroman value na jednom marketu. Danas naša analiza i tip dolaze iz Turske Super lige, gde se na stadionu Konya Buyuksehir Belediye sastaju ekipe Konyaspor i Galatasaray. Imajući u vidu da se Turski šampionat igra vrlo dinamično i da nema puno odmora za timove, sasvim je normalno i da ekipe dosta kubure sa povredama.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 12-toj poziciji šampionata i igraju toplo hladno, što je i normalno jer cele sezone kubure sa povredama glavnih igrača. Na domaćem terenu su korektni sa rekordom od 3-2-2 i gol razlikom od 11 postignutih i 7 primljenih pogodaka. Na ovom meču domaći imaju veliki broj povređenih igrača, kao i svake nedelje.

Njihovi protivnici, ekipa Galatasaraya se nalazi na 3-oj poziciji, ali oni svako kolo menjaju mesta sa ekipama Besiktasa i Alanyaspora, dok ovim trima ekipama za vratom duvaju Fenerbahce i Gazientep. Na gostovanjima imaju solidan skor od 5 pobeda, 0 nerešenih i 2 poraza, uz gol razliku od 13 postignutih i 5 primljenih golova. Kvota ide gore na njih jer imaju 7 povređenih i suspendovanih igrača.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju velikih problema pred ovaj susret pa trener domaćih ne može da računa na veznog igrača Sahiner (8/0), Kenijskog veznjaka Miya (10/0),  Alper, Adil, Aničić, Volkan, Hurtado i Edouk. Sa druge strane legendarni Terim ne može da računa na napadača Falkao, Elabdellaoui koji se povredio petardama, Etebo, Feghouli koji su povređeni i Emre Kilic, Arda Turan i Marcao su suspendovani.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 42 puta i rezultati su na strani gostujuće ekipe. Ipak, što se tiče golova, na poslednjih pet utakmica je viđeno dosta šarenih rezultata te nećemo čačkati goal market

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za golove, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da rast kvote na goste nije opravdan, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Galatasaray (da gosti pobede na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 2.14 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos