Kortrijk – Gent: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nastavljamo sa tipovanjem utakmica Belgijske Jupiler lige, pošto iz nedelje u nedelju sportske kladionice nude neke prilično vredne linije i kvote, koje mi smatramo da su vredne klađenja na njih. Kao što ste i navikli čitajući naše prognoze i analize utakmica, mi se uvek trudimo da tražimo utakmice i kladioničarske markete koje idu ispod radara, kako bi uspeli da na najbolji način maksimiziramo potencijalni profit. Ove nedelje u Belgijskom šampionatu za oko nam je zapala utakmica, o kojoj mnogi neće imati svoje mišljenje jer nije toliko atraktivna po imenima ekipa, utakmica koja će se odigrati na Guldensporen Stadionu između domaće ekipe Kortrijka i gostiju, ekipe Genta.

Domaća ekipa Kortrijk nalazi se na 13-toj poziciji sa četiri pobede, tri nerešene i čak devet poraza. Na domaćem terenu igraju dosta bolje nego na gostovanjima, te imaju skor od tri pobede, dve nerešene i tri poraza, sa gol razlikom 17 postignutih i 13 primljenih golova.   Oni su vrlo ofanzivno orijentisana ekipa i na njihovim utakmicama bude u proseku 3.40 gola, a do sada na domaćem terenu su odigrali 75.0% utakmica koje su videle više od dva gola.

1xbet bonus

Gosti ekipa Genta nalazi sa ne avisokoj petoj poziciji na tabeli, sa osam pobeda, pet nerešenih i tri poraza. Na gostovanjima uopšte nisu impresivni ove sezone i imaju samo jednu pobedu, četiri nerešene i tri poraza, uz gol razliku 11 postignutih i 15 primljenih golova. Do sada ove sezone na gostovanjima su igrali 62.5% utakmica koja su videle više od dva gola na utakmici.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju velikih problema sa sastavom tima pred ovaj meč, te se očekuje da će oba trenera izaći na teren sa najboljim mogućim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 38 puta međusobne duele, a domaća ekipa je pobedila na samo devet mečeva, 7 puta je bilo nerešeno, dok je Gent pobedio na 22 susreta. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je na poslednjih osam susreta čak šest puta viđeno više od dva pogotka, te ovo smatramo vrlo zanimljivim trendom u svakom slučaju.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu ove trendove smatramo da su kladionice napravile grešku i da je kvota na igru više od dva gola previsoko postavljena. Stoga smatramo da je prava odluka igrati na ovoj utakmici igru Over 3 goals AH (Da obe ekipe postignu više od dva pogotka sa 3 linijom Azijskog hendikepa), koja opklada se plaća odličnom 1.83 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova opklada znači i kako se igra, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa na marketu za golove.

1xbet bonus

Relevant news