Krka – Igokea: Analiza utakmice

tipovi i analize

Kao što smo najavili prošle nedelje, polako ali sigurno počinjemo da tipujemo nacionalne košarkaške šamiponate, pošto su u većini odigrano 7 ili više kola, te imamo realnu sliku šta možemo očekivati od određenih timova. Danas nam se posebno sviđa jedna linija na kladioničarskom marketu za više ili manje koševa, na utakmici ABA Lige koja će se odigrati u Sloveniji između domaće ekipe Krak Novom Mesto i gostiju iz Republike Srpske, Igokee. Ovaj meč je posebno interesantan i zbo činjenica da hala Leo Štukelj u Novom Mestu ima neku posebnu energiju i gostujućim ekipama nikad nije lako igrati tamo.

Domaća ekipa Krka Novo Mesto se trenutno nalazi na 9-toj poziviji ABA tabele sa tri pobede i četiri poraza. Dobili su Mega Bemax, Crvenu Zvezdu i Zadar, dok su izgubili od Cibone, Primorske, Budućnosti i FMP Beograda. Realno, osim poraza od Cibone ostali porazi su došli od snažnijih ekipa. Na domaćem parketu imaju dve pobede i dva poraza, a kada su igrali kući 2 puta su išli preko linije od 155 poena, protiv Primorske i protiv Crvene Zvezde, ali jedva preko te linije.

1xbet bonus

Igokea sa druge strane se nalazi u nezavidnoj situaciji, pošto se nalaze na 10-toj poziciji sa samo jednom pobedom i čak šest poraza. Pobedili su samo prilično lošu ekipu Zadra, dok su izgubili od Crvene Zvezde, Budućnosti, FMP Beograda, Cedevita Olimpije, Mornar Bar i Partizana. Ruku na srce ove ekipa Igokee je imala prilično težak raspored do sada, pošto su igrali protiv 5-6 najboljih ekipa u ovom šampionatu. U međuvremenu su promenili trenera, te se sada može očekivati jedna nova mnogo disciplinovanija Igokea.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su odigrale do sada 14 duela, Krak je nešto bolja pošto ima 8 pobeda, dok Igokea ima šest pobeda. Kada su igrali u Leon Štukelj hali, Krka je pobedila na četiri susreta a Igokea na tri. Što se tiče koševa na poslednjih deset susreta, čak šest je završeno sa ekstremno malim brojem poena, oko 130, te mi smatramo da je ovo izrazito zanimljiv trend imajući u vidu ponuđenu liniju.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo das u kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za broj koševa. Naime, linija je postavljena na 154.5 što je po svim parametrima koje mi gledamo pomalo visoko. Naime, napisali smo vam trendove, a posebno moramo istaći da u toj hali koševi zaista su čudno našpanovani i teško se ekipe raspucavaju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 154.5 points (oba tima da postignu 154 ili manje poena, uključujući i produžetke), koja opklada se plaća solidnom 1.87 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news