Krumkachy – Gomel: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nakon današnjog 50-50 dana, u nedelju igramo samo jednu utakmicu, pošto je ponuda malo slabija, ali mi i dalje vidimo odličan value na jednom marketu. Kao što vam je poznato, zbog corona pandemije igra se tek po koja liga, a koliko vidimo ove nedelje je i Tadžikistan prekinuo svoje takmičenje nakon četiri odigrana kola. Ostaje samo Belorusija, koja nema nameru da prekida svoje takmičenje. Ukoliko još uvek nemate poverenja u naše pickove, onda vam predlažemo da probate da igrate casino igre u nekom od respektabilnih online kazina, a ukoliko niste iskusni u igranju istih, onda vam preporučujemo da prvo probate demo verzije igara, koje su APSOLUTNO BESPLATNE! Oni koji prate naše pickove, mogu da nastave sa zaradom preko kladionice, jer danas igramo jednu opkladu na utakmici između Krumkachy i Gomel FC.

Domaći sastav je krenuo u novu sezonu fantastično, sa dve vrlo ubedljive pobede, 4-1 na domaćem terenu, i 4-0 na gostovanju protiv ekipe Chimika. Ono što je očigledno kod domaće ekipe je činjenica da igraju fantastično na svom terenu i na početku sezone, te se postavlja pitanje da li će Gomel imati snage da im se odupre na ovom meču.

Njihovi protivnici, Gomel je prošle sezone ispao iz prve lige, krenuli su u novu sezonu sa -5 bodova, a nakon dva meča imaju svega jedan osvojen bod. Prošle nedelje su izgubili gradski derbi protiv Lokomotive rezultatom 2-3. Apsolutno je jasno da nešto ne štima u redovima Gomela i pitanje je kada će ova ekipa proigrati.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 2 puta i rezultati su apsolutno na strani gostujuće ekipe koja je pobedila dva puta, iako je to bilo pre tri godine.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Iako trendovi nisu na strani golova, smatramo da stil igre posebno domaćih pogoduje igri na više golova, a imajući u vidu da je primetan rast kvote na domaći tim, jasno je da kladionice očekuju da ovo bude neizvestan duel. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od 2 pogotka), koja opklada se plaća odličnom 1.88 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news