La U Universitarios – Herediano: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Do sada nismo imali puno sreće prilikom tipovanja utakmica prve lige Kosta Rike, ali danas smo pronašli jednu vrlo interesantnu utakmicu, koju nikako ne bismo želeli da propustimo što se tipovanja tiče. Vikend je prošao prosečno, a i midweek je tako počeo, pošto pogodimo jednu, pa promašimo drugu utakmicu, ali dobra serija je tu odmah iza ćoška, jednostavno osećamo da dolazi. Noćas na stadionu Jorge Hernan Cuty Monge, se sastaju domaća ekipa La U Universitarios i gosti Herediano.

Domaći sastav se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli, a ono što je posebno loše za navijače ovog kluba je činjenica da je njihov tim u vrlo lošoj formi. Naime, domaći na poslednjih sedam susreta imaju samo jednu pobedu, jednu neršenu i pet ubedljivih poraza. Na domaćem terenu su bolji nego na gostovanjima, ali danas dočekuju jednu ozbiljnu ekipu, koja ih neće shvatiti neozbiljno bez svake sumnje.

Njihovi protivnici, ekipa Herediano se nalazi na 4-toj poziciji, ali ekipa traži način da izađe iz loše forme. Oni naime, na poslednjih sedam susreta imaju samo jednu pobedu, čak četiri nerešene i dva poraza. Na gostovanjim ove sezone imaju 2-5-1 rekord sa 5 postignutih i samo 3 primljena pogotka. Ovo dokazuje da Herediano jako retko prima golove kada igra na gostujućem terenu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, te nema ni suspendovanih ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 44 puta tokom istorije i rezultati su apsolutno na strani gostujuće ekipe pošto je domaća ekipa pobedila 9 puta, 13 puta je bilo nerešeno, a Herediano je pobedio na 22 susreta.  Ove godine su već igrali jednom i Herediano je pobedio rezultatom 5-2.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za konačan ishod, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaćini su najlošija ekipa lige, a gosti su iako u lošoj formi mnogo kvalitetniji. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Herediano ML (da ekipa Herediano pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.67 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news