Lazio – Atalanta: Analiza utakmice

Milos
30 rujna, 2020
327 Views
nogomet tipovi

Nova sezona u Italijanskoj Serie A, ali stara priča što se tiče ekipe Atalante, koji su samo nastavili tamo gde su stali pre mesec i po dana. Stoga, možete od naših tipova i analiza svake nedelje očekivati da ćemo spominjati ovu ekipu u igri na golove, pošto naprosto ne vidimo razloga zašto da ne iskorišćavamo poklone od strane kladionica kada je Atalanta u pitanju. Danas u okviru zaostalih utakmica prvog kola na stadionu Olimpico u Rimu sastaju se ekipa Lazia i gosti iz Atalante. Sasvim sigurno će na ovom meču biti mnogo zanimljivih akcija i nadamo se dosta golova.

Lazio je do sada odigrao samo jednu utakmicu i na gostovanju su uspeli da pobede ekipu Cagliarija. Trener Inzaghi je već petu sezonu na klupi i polako iz godine u godinu sklapa kockice tima koji je postao legitimna Top 4 ekipa u Italiji. Prošla sezona je bila odlična, a svakako se očekuje da ove sezone ponove rezultate od prošle.

Sa druge strane priču o Atalanti smo pričali već nekoliko puta, jednostavno oni su toliko simpatična i ofanzivna ekipa da ih je nemoguće ne voleti. Prošla sezona je bila kao iz snova, a na prvoj utakmici ove sezone, kada su pobedili Torino rezultatom 4-2 su pokazali da nastavljaju starim dobro utabanim stazama.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previse problema sa sastavima ekipa i može se očekivati najboljih 11 na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 44 puta tokom istorije, Lazio je pobedio na 21 susretu, 11 puta je bilo nerešeno, a Atalanta je pobedila 12 puta. Što se golova tiče prošle sezone su igrali dva puta i oba puta je viđeno mnogo golova, 3-2 i 3-3.

Predlozi za tipovanje

Nema razloga da ne igramo na golove ovde, pošto obe ekipe su goal happy. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 3 Goals (da bude više od dva gola na meču, ili u lokalnim kladionicama igra „3+“ za manju ili hrabriji „4+“, pošto u lokalu nema ove linije), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.72 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos