Lazio – Bologna: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ako ste pratili naše analiza i tipove od juče, videli ste da smo odlično tipovali singl selekcije, ali isto tako ste mogli da vidite kako se atomski fudbal igra u Italiji, gde timovi naprosto se takmiče ko će postići više golova. Danas igramo nekoliko singl selekcija, kao i jedan tiket dana, te se nadamo da ćemo konačno moći da unovčimo i tiket, jer ovog meseca baš nemamo sreće sa istima. Danas je Tip Dana utakmica koja se igra u okviru Serie A, gde se na stadionu Olimpico sastaju ekipe Lazia i Bologne.

Lazio nije dobro krenuo u novoj sezoni, ali su zato na otvaranju Lige Šampiona na svom stadionu počistili ekipu Dortmunda rezultatom 3-1. Ipak, u Serie A do sada imaju 1-1-2 rekord, što nikako nije ono što su navijači, ali i uprava očekivali od ove ekipe, koja je prošle godine u jednom momentu bila i kandidat za titulu. U prošlom kolu Lazio je pregažen od strane Sampdorie, ali mora se reći da su na toj utakmcii igrali sa rezervistima.

Bologna nakon četiri odigrana kola ima svega tri boda, pošto imaju jednu pobedu (protiv Parme 4-1) i tri poraza (protiv Milana 0-2, protiv Beneventa 0-1 i u prošlom kolu od strane Sassuolo 3-4). Ekipa trenera Siniše Mihajlovića je nastavila tamo gde je stala prošle godine, a to je navika da primaju gol na svakoj utakmici i sada je taj niz na preko 35 uzastopnih utakmica. Ipak, pokazuju da im je forma u usponu i očekivano je da probaju da napadnu umornu ekipu Lazia.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe Inzaghi ne može da računa na Senad Lulic, Silvio Proto, Bastos, Stefan Radu, Andreas Pereira, Danilo Cataldi, koji su svi povređeni, dok trener gostiju ima manje problema, pošto ne može da računa na Mitchell Dijks, Andrea Poli, Gary Medel, Andrea Skov Olsen.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 40 puta do sada, domaćin je pobedio 21 put, 10 puta je bilo nerešeno i gost je pobedio na 9 susreta. Što se golova tiče, na 4 od poslednjih 6 susreta viđeno je preko dva gola i da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu kako Lazio igra, sasvim je realno igrati cele sezone na njih odnosno na golove, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više od tri gola), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news