Lazio – Inter: Analiza utakmice

Milos
3 listopada, 2020
472 Views
tipovi i analize

Nedelja nam donosi veliki broj interesantnih utakmica, te ćemo se odmah baciti na naše današnje analize i tipove. Utakmica koja je apsolutno najprimamljivija za nas što se tiče klađenja je onda koja se igra u okviru Serie A, gde na stadionu Olimpico u Rimu, ekipa Lazia dočekuje Conteovog Inter Milana. Obe ekipe su počele ovu sezonu efikasnim utakmicama, te smatramo da je najbolje da igramo nan ama omiljenom igralištu, market za klađenje na golove.

Domaća ekipa je od dve utakmice uspela da ostvari jednu pobedu u prvom kolu kada su pobedili ekipu Cagliarija rezultatom 2-0, ali su u drugom kolu izgubili od sjajne ekipe Atalante rezultatom 1-4. Inzaghijeva ekipa igra isto kao i prošle sezone, a najviše se oslanja na svoj napadački potencijal, posebno od strane Immobilea.

Njihovi protivnici, ekipa Intera je počela sezonu furiozno pošto su na dve utakmice ostvarili isto toliko pobeda, ali sa nekim prosto neverovatnim rezultatima. Naime, prvo su savladali ekipu Fiorentine rezultatom 4-3, da bi u drugom kolu bili bolji od ekipe Benevento rezultatom 5-2.  Conte je sačuvao srž svoje ekipe od prošle godine i zaista se očekuje da će biti ozbiljan konkurent za titulu.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavima tima, te se može očekivati da najboljih 11 budu na terenu sa obe strane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 62 puta do sada, domaći su pobedili 22 puta, 20 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 20 puta. Što se tiče golova, bilo je šarenih rezultata, odnosno utakmica sa mnogo, ali i malo golova, ali na poslednjih 6 utakmica , čak 3 puta je bilo manje od tri gola. Ipak, na 3 od poslednjih 6 utakmica viđeno je da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Iako trendovi nisu prikladni ovom meču, smatramo da postoji ogroman value na igri više od tri gola. Obe ekipe imaju neverovatan napadački potencijal, i iako smatramo da je kvalitet na strani gostiju, nikako ne mislimo da je pametno igrati konačan rezultat. Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu više od tri gola na ovom meču), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos