LDU Quito – Aucas: Analiza utakmice    

MilosNS
15 svibnja, 2021
331 Views
ldu quito vs aucas

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, se igra redovno kolo Ekvadorskog šampionata, gde LDU Quito na svom terenu dočekuje ekipu Aucasa.

LDU Quito

LDU Quito je jedna od svakako najpoznatijih ekipa koja dolazi iz Ekvadora, ali već godinama imaju problema da ponove rezultate sa početka 2000-tih kada su čak i osvajali Copa Libertadores, a u svom nacionalnom šampionatu su bili redovni prvaci. Ove sezone imaju solidnu ekipu, a trenutno se nalaze na 5-toj poziciji šampionata. Na svom stadionu imaju rekord od 4-2-0 sa gol razlikom od 11 postignutih i 6 primljenih golova. Njihov raspored je gust pošto igraju Copa, pa se može očekivati određena rotacija danas.

Aucas

Gosti su jedna solidna ekipa koja igra prilično efikasno, a trenutno se nalaze na 13-toj poziciji nacionalnog šampionata. Na gostovanjima su prilično neugodni sa 2-3-1 rekordom, i gol razlikom od 10 postignutih i 9 primljenih pogodaka. Sasvim sigurno će pokušati da naude umornim domaćinima, pa se može očekivati jedna prilično otvorena i agresivna utakmica.

Očekivani sastavi

Očekuje se da će LDU Quito pomalo rotirati sastav, dok nema većih problema sa sastavom Aucasa.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada i rezultati su prilično na strani domaće ekipe. Ono što je imnteresatno je činjenica da je često bio veliki broj pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 3+ (da bude tri ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.65 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.