Leeds United – Wolverhampton: Analiza utakmice

Milos
19 listopada, 2020
328 Views
nogomet tipovi

Premier League je i ove nedelje donela veliki broj interesantnih utakmica i rezlutata, ali svakako je viđeno i nekoliko prilično teških startova i jedna jeziva povreda štoper Liverpoola, Virgil Van Dijka. Danas, što se tiče naših tipova i analiza samo jedna analiza dolazi sa fudbalskih terena i ostajemo na ostrvu, gde se na utakmici petog kola sastaju ekipe Leeds Uniteda i Wovlehamptona. Smatramo da postoji ogroman value na jednom marketu, koji ćemo danas pokušati da iskoristimo.

Domaća ekipa, Leedsa se trenutno nalazi na sedmoj pozociji Premier League sa 7 bodova iz četiri utakmice, jer su do sada odigrali nekoliko fantastičnih susreta, pre svega protiv Liverpoola, koji su izgubili 3-4, da bi potom pobedili Fulham istim rezultatom. Nakon toga odigrali su 1-0 protiv Sheffield Uniteda, i onda 1-1 remi protiv Manchester City. Ekipa harizmatičnog trenera Bielse i u Premier League igra totalni fudbal i ne boje se niti jednog protivnika.

Sa druge strane Wolverhampton se nalazi na 15-toj poziciji, imaju svega 6 bodova, a do sada su uspeli da pobede Sheffield United i Fulham, a izgubili su od Manchester City i West Ham Uniteda. Ono što je specifično za ekipu trenera Santa je to da igraju vrlo nepredvidivo i da nikako ne uspevaju da igraju u skladu sa svojim kvalitetom.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe ne može da računa na dva defanzivna igrača, jer su i Liam Cooper i Diego Llorente povređeni, dok je Adam Forshaw već duže vreme van terena. Sa druge strane Nuno Espirito Santo ne može da računa na Jonny Castra i Marcala.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 73 puta tokom istorije, i domaća ekipa je pobedila 29 puta, dok je 15 puta bilo nerešeno, a gost je pobedio na 29 mečeva. Što se golova tiče vrlo često ove dve ekipe igraju na mnogo golova, što se može očekivati i danas.

Predlozi za tipovanje

Obe ove ekipe mogu postići pogodak, a činjenica da obe ekipe imaju povređenih igrača u defanzivi name se čini kao odlična vest za igru na golove. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 2.5 Goals (da bude više od dva gola na meču, ili u lokalnim kladionicama igra „3+“), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.94 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Author Milos