Legia Warsaw – Bodo/Glimt: Analiza utakmice

MilosNS
13 srpnja, 2021
499 Views
legia vs bodo glimt

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Počele su kvalifikacije za novu sezonu u okviru Lige Šampiona i već na samom startu imamo jednu potencijalno vrlo interesantnu utakmicu, gde se u Poljskoj sastaju ekipe Bodo/Glimt i Poljska Legija iz Varšave.

Legia Warsaw

Legija nije počela svoju sezonu, i do sada su igrali samo prijateljske utakmice. Ipak, oni su vrlo kvalitetna ekipa sa iskustvom igranja u najjačem evropskom takmičenju, te nikako se ne mogu smatrati autsajderima u ovom dvomeču. Postavlja se naravno pitanje njihove fizičke spreme, odnosno mogućnosti da igraju 90 minuta takmičarskog fudbala. Na prvoj utakmici su odigrali odlično i uspeli da iznenade domaćine pobedom od 3-2.

Boddo/Glimt

Prošlogodišnji šampion nikako nije dobro krenuo u novu sezonu, pošto samo na bljeske pokazuju kvalitet, a dosta puta do sada su izneverili svoje verne navijače, a bogami i kladioničare. Ipak i pored toga nalaze se na drugoj poziciji šampionata. Ono što je specifično za njih je da igraju na gol više i da su odlično fizički pripremljeni. Na prvoj utakmici se videlo da nisu na nivou Poljske ekipe.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, a više problema imaju domaći.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom, prošle nedelje.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve odlične ekipe na terenu, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Legia Warsaw (da domaća ekipa pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.97 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.