Leicester – Braga: Analiza utakmice

Milos
4 studenoga, 2020
330 Views
nogomet tipovi

Juče nam je trebalo samo malo više sreće da napravimo “clean sweep”, ali u 93. minutu VAR je odlučio protiv nas i dan smo završili sa dva pogođena i jednim promašenim tipom, a danas nastavljamo sa našim analizama i tipovima u očekivanju da napravimo dugoročni profit, baš kao što smo to uspeli i prethodnih meseci. Danas se igra dosta utakmica Europa League, a nama se najviše sviđa utakmica koja se igra u Leicesteru, na King Power stadionu, gde ekipa Leicestera dočekuje jednu vrlo nezgodnu ekipu, Portugalske Brage.

Domaća ekipa se u svom domaćem šampionatu nalazi na drugoj poziciji, odmah iza Liverpoola, a u dosadašnja dva kola su imali isto toliko pobeda, pošto su prvo pobedili ekipu Zorya rezultatom 3-0, a u drugom kolu su na gostovanju dobili AEK sa 2-1. Vrlo je verovatno da će trener Rogers malo rotirati na ovom meču, ali to ne bi trebalo previše da utiče na tok igre.

Njihovi protivnici, ekipa Sporting Brage se nalazi na trećoj poziciji svog domaćeg šampionata, a u Europa League takođe imaju dve pobede i to sa identičnim rezultatom, ali oni su prvo pobedili AEK sa 3-0, da bi potom dobili i Zoryu sa 2-1. Braga se trenutno nalazi u fantastičnoj formi, pošto nisu osetili ukus poraza već više od šest kola.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju predispozicije ka rotiranju igrača, pa se tako pretpostavlja da će trener domaćih odmarati Vardya, ali sasvim sigurno će biti na klupi, dok bi šansu trebao da dobije Kelechi Iheanacho. Sa druge strane nije poznato sa kakvih startnih 11 će Braga izaći na teren.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu nikada igrale do sada.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu kako igraju ove dve ekipe, smatramo da iako je ovo bitna utakmica za obe ekipe, golova bi trebalo biti. Domaćin vrlo ozbiljno shvata utakmice u ovom takmičenju, a Portugalske ekipe poslovično igraju takođe vrlo ozbiljno, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova na utakmici), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos