Leicester – Brighton: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nedelja je bila fantastična, pošto su oba naša single tipa bila koliko lako dobitna da se pitamo zašto tokom ovog meseca nisu mogli rezultati biti malo normalniji, juče smo takođe bili više nego precizni sa našim tipom i analizom na Juventus, a danas se selimo u Englesku Premier Ligu gde na svom stadionu King Power, domaća ekipa Leicestera dočekuje Brighton. Sasvim smo sigurni da postoji lep value na jednom marketu na ovoj utakmici i pokušaćemo da ga iskoristimo.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na vrlo visokoj 3-oj poziciji, a na domaćem terenu igraju odlično ove sezone pošto imaju 9 pobeda, 3 nerešene i 3 poraza uz gol razliku od 30 postignutih i 15 primljenih golova. Generalno opet ove sezone igraju vrlo dobro, što se i može ičekivati od tako lepo posložene ekipe koja u svojim redovima ima majstore poput Chilwella, Maddisona, Ndidija i Vardya.

Gosti imaju prilično lošu sezonu, pošto se trenutno nalaze na 16-toj poziciji i oni će se do kraja sezone boriti za opstanak. Na gostovanjim ove sezone imaju 2 pobede, 5 nerešenih i čak 8 poraza, uz gol razliku od 8 postignutih i 15 primljenih pogodaka. Oni su na prvoj utakmici posle restarta u vrlo interesantnoj utakmici uspeli da skinu skalp Arsenalu na svom terenu i ta utakmica je sasvim sigurno iscedila fizički i psihički ovu inače prilično limitiranu ekipu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju problema sa sastavima timova, te trener domaćih Brendon Rogers ne može da računa na Ricarda Pereiru i Amarteya, dok trener gostiju Potter ne može da računa na Izquierdoa.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 21 puta i rezultati su prilično izjednačeni, pošto su domaći pobedili na 9 susreta, 5 puta je bilo nerešeno i 7 puita su pobedili gosti. Što se golova tiče bilo je šarenih rezultata, te ovaj put nećemo igrati na total marketu.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom kvotom na pobedu Leicestera na ovom meču, iz razloga što se nalaze u situaciji kada se bodovi naprosto ne smeju prosipati. Brighton naprosto mora da bira svoje bitke i nismo baš sigurni da će biti 100% na ovom meču samo tri dana nakon velike pobede nad Arsenalom. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču Leicester -0.75 AH (da Leicester pobedi na ovom meču i da pokrije -0.75 liniju azijskog hendikepa), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.82 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news