Levadia – Trans Narva: Analiza utakmice

MilosNS
20 travnja, 2021
531 Views
levadia narva

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, ima dosta interesantnih utakmica koje vredi odigrati pošto se u nekim ligama igraju vanredna kola. Prva utakmica koja nam se sviđa igra se u okviru prve lige Estonije u gradu Talin igra se utakmica gde se sastaju Levadia i Trans Narva.

Levadia

Iako je odigrano tek nekoliko kola, tačnije ekipe su odigrali između pet i sedam utakmica, jasno je da će i ove sezone nekoliko ekipa da se izdvoje na samom vrhu, a među njima će svakako biti i ekipa Levadije. Oni se trenutno nalaze na drugoj poziciji sa četiri pobede, nula nerešenih i jednim porazom, uz impresivnu gol razliku od 14 postignutih i 7 primljenih golova. Ruku na srce u prošlom kolu ih je Paide torpedovao rezultatom 0-4 i to na domaćem terenu, te se danas očekuje reakcija.

Trans Narva

Gostujuća ekipa, se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji, ali oni će ove sezone verovatno biti u sredini tabele, među slabijim ekipama. Trenutno imaju dve pobede, dve nerešene i dva poraza, uz interesantnu gol razliku od 9 postignutih i 13 primljenih golova. Nažalost, danas imaju vrlo motivisanog protivnika, ali možda bi mogli i oni da postignu neki pogodak na meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema, ali Augsburg dolazi na ovaj meč sa četiri povređena i dva suspendovana igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a rezultati su apsolutno na strani Levadie, ali ono što je mnogo bitnije je činjenica da u velikom broju susreta je viđeno tri ili više pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za domaću ekipu koja nema prava za kiks, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 1.73 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.