Levallois – Lokomotiv Kuban: Analiza utakmice

Milos
3 ožujka, 2021
603 Views
košarka tipovi

Sreda nam nudi mnogo zanimljivog sadržaja, a tu pre svega mislimo na ponudu košarkaških utakmica, posebno utakmica najpopularnijih evropskih takmičenja. Danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je danas meč koji se igra u okviru Euro Cup takmičenja, gde se u Francuskoj sastaju Levallois i Ruska ekipa Lokomotiv Kuban.

Domaća ekipa, se u domaćem prvenstvu nalazi na 4-toj poziciji, ali Francuska liga ima dosta odloženih mečeva, te domaći nisu igrali zvaničnu utakmicu skoro mesec dana. Što se tiče Euro Cup takmičenja, tu možemo reći da igraju prilično dobro, pošto imaju tri pobede i jedan poraz u dosadašnjem toku takmičenja. Ova utakmica je za njih biti ili ne biti i moraju ići na pobedu protiv favorizovane Ruske ekipe, ako hoće da zacementiraju mesto za dalji tok takmičenja.

Njihovi protivnici, ekipa Lokomotiv Kuban sa druge strane ima 1-3 rekord u ovoj fazi takmičenja, što je prilično čudno za njih pošto su u prvom delu sezone u grupnoj fazi imali 8-2 rekord. Ako izgube ovaj meč mogu da se pozdrave sa 1/8 finala, te je sasvim jasno da Rusi moraju da gaze do daske na ovom meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom do sada i Francuska ekipa je pobedila u Rusiji rezultatom 83-79.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle odigrati efiookasno, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 161.5 pts (da obe ekipe postignu 162 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos