Levallois – Partizan: Analiza utakmice

Milos
19 siječnja, 2021
581 Views
košarka tipovi

Ako ste sa nestrpljenjem čekali naš Tip Dana iz košarkaške sekcije, onda je ovo članak za vas. Danas se u okviru EuroCup takmičenja igra tek tri utakmice, ali i pored toga smatramo da je na jednom marketu odličan value, na utakmici koja se igra u Francuskoj, gde Levallois dočekuje momčad Beogradskog Partizana. Obe ove momčadi su u prvom kolu nadigrale svoje rivale, Levallois je bio bolji od Lokomotive Kuban na gostovanju rezultatom 79-83, dok je Partizan na svom parketu savladao skromnu ekipu Trenta rezultatom 71-43.

Domaća ekipa, je imala impresivan učinak u svojoj grupi u kojoj su igrali sa prilično snažnim ekipama Budućnosti, Mornara, Unicaja Malage, Ulma i Brescie. U takvom društvu, oni su završili sa 7 pobjeda i samo 3 poraza, što ih automatski stavlja u sam krem ovog takmičenja. Odmah su u prvom kolu nove grupe napravili iznenađenje i na gostovanju pobjedili Lokomotiv Kuban.

Njihovi protivnici, ekipa Partizana je konačno pružila odličnu partiju u okviru Euro Cup takmičenja, pa su naprosto razmontirali limitiranu ekipu Trenta rezultatom 71-43. Partizan ove sezone igra prilično neubedljivo u regionalnom takmičenju, ali u eokviru Euro Cupa daje svoj maksimum na svakom meču. Ipak, za vikend su imali teško gostovanje u Podgorici, a gostovanje u Francuskoj ne dolazi u pravom momentu po ekipu crno belih.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu do sada igrale nikada

Predlozi za tipovanje

Partizan podiže formu, ali oni naprosto nisu momčad koja ove sezone može biti mali autsajder protiv ovako kompaktne momčadi, stoga mi ćemo odigrati Levallois -3.5 HC (da Levallois pobjedi sa 4 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.91 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos