Intro

Limoges – Tofas: Analiza utakmice

tipovi i analize

Danas se nastavljaju takmičenja u 7DAYS EuroCup i FIBA Champions League, te smo mi uspeli da pronađemo nekoliko prilično zanimljivih utakmica koje zaslužuju našu pažnju. Juče nismo bili uspešni sa tipovanjem utakmice između Arke i Oldenburga, pošto se ista pretvorila u festivali loših šuteva i grešaka obe ekipe, te je na kraju pobedila manje loša ekipa, a utakmica je završena sa tek nešto preko 140 poena. Danas nam je posebno interesantna utakmica koja će se odigrati u Francuskoj između ekipa Limoges i Turskog Tofasa.

Domaća ekipa, trenutno ima samo jednu pobedu i čak četiri poraza u ovom takmičenju, te je ova utakmica izrazito važna, kako zbog samopouzdanja, ali tako i zbog eventualnog nastavka takmičenja, jer ako izgube danas od Tofasa male će biti šanse da se kvalifikuju u sledeću rundu. Izgubili su u prvom kolu baš od Tofasa na gostovanju 75-81, da bi u drugom kolu pobedili Rytas 82-61. Nakon toga sledi niz od tri poraza protiv Lokomotive Kuban 75-86, Venezije 85-93 i Partizana 60-82. Čudno da ovako imaju slabe rezultate posebno imajući u vidu da se radi o jednoj vrlo izbalansiranoj i snažnoj ekipi.

1xbet bonus

Tofas sa druge strane ima rekord od tri pobede i dva poraza u Euro Kupu do sada. U prvom kolu su dobili Limoges, zatim su poraženi dva puta, prvo od Partiyana 80-93, a zatim i od Venezije 65-76, da bi u poslednja dva kola ostvarili dva trijumfa, protiv Rytasa 91-81 i Lokomotive Kuban 72-69 šutom u poslednjim sekundama meča. Ono što je karakteristično za ovu ekipu je da igraju izrazito brzo, da mnogo šutiraju za tri poena i da u domaćem šampionatu uglavnom igraju utakmice sa preko 160 poena. Za vikend su recimo dobili Galatasaray rezultatom 112-93.

Očekivani sastavi

Obe ekipe imaju sve igrače spremne za ovaj duel, nema povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su u istoriji igrale samo jednom, pre mesec dana u Turskoj kada je Tofas prilično lagano odneo pobedu. Što se tiče domaćih prvenstava obe ekipe solidno nastupaju u svojim domaćim šampionatima.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile koš liniju na 162.5, a u toku noći ista krenula da se kreće ka gore, što znači da i kladioničarska populacija očekuje da na ovom meču bude dosta poena. Smatramo da je trenutna linija postavljena nisko i da ima prostora da ove dve ekipe probiju ovu liniju prilično lako.  Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Over 162.5 points (da obe ekipe postignu više od 162.5 poena), koja igra se plaća odličnom 1.79 kvotom u kladionici 1XBet.    

1xbet bonus

Ostale vijesti