Intro

Linkoping City – Tvaakers: Analiza utakmice

svedska liga

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, iako će celi svet tipovati utakmice Evropskog šampionata, mi se fokusiramo na druge lige koje se igraju, pa tako igramo jednu vrlo interesantnu utakmicu Švedske Druge lige gde se sastaju Linkoping City i Tvaakers.

Linkoping City

Domaća ekipa je bez ikakve sumnje ubedljivo najgora ekipa lige koja je nakon deset utakmica ostvarila samo dve nerešene i osam poraza, bez i jedne pobede. Takođe, osim što su najgora ekipa, oni su i najgori napad Švedske Druge lige sa samo postignutih 9 pogodaka u 10 mečeva. Na tri od deset utakmica nisu uspeli da postignu pogodak, ali danas igraju protiv jedne vrlo nezgodne ekipe.

Tvaakers

Gosti na ovoj utakmici su jedna prilično atipična ekipa za kriterijume ove lige, pošto igraju vrlo tvrdo i na njihovim utakmicama se vidi u proseku najmanje golova u celoj ligi (1.80). Osim toga, njihova odbrana je najbolja u ligi, pošto su na deset utakmica primili samo pet pogodaka. Na 6 od 10 utakmica ove sezone oni su uspeli da sačuvaju svoju mrežu.

Očekivani sastavi

Manje više te po neka povreda, te se može očekivati da su gotovo najjače selekcije na terenu sutra.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su igrale samo dva puta do sada.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati GG NE (da obe ekipe ne postignu pogodak na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti