Liverpool vs. Real Madrid: Tipovi, savjeti i kvote 28.05.2022.

Srba331
28 svibnja, 2022
734 Views
Liverpool vs. Real Madrid

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Sutra nas očekuje najzanimljiviji fudbalski meč ove sezone, a to je finale Lige Šampiona. Za ovaj veoma vredan trofej će se na „Stade de France“ sutra od 21:00 boriti dve trenutno najbolje ekipe u Evropi – Liverpool i Real Madrid.

Liverpool

Ekipa Liverpool-a je ovosezonsko takmičenje započela u grupi B, gde su joj konkurenti bili Atletico Madrid, FC Porto i AC Milan. Ekipa sa „Anfield-a“ je na veoma dominantan način završila takmičenje u grupnoj fazi sa svih šest pobeda, uz gol razliku od čak sedamnaest postignutih i samo šest primljenih golova.

Zanimljiv je podatak da je Liverpool na tri odgrana meča kod kuće primio samo dva gola, što je već tada najavilo da će ove sezone defanzivna linija ovog tima biti najbolja u Evropi. U osmini finala je na red došao Inter, i možemo reći da se ekipa Liverpool-a namučila u obe utakmice.

U prvom duelu su zahvaljujući golovima Firmino-a i Salah-a došli do dva gola prednosti, dok su u revanšu najvijači na Anfieldu strepeli poslednjih tridesetak minuta, obzirom da je njihov tim od 62. minuta gubio rezultatom 1:0, ali se ipak sve završilo kako treba.

Usledila su dva veoma uzbudljiva duela u osmini finala protiv Benfica-e, pa je tako Liverpool u prvoj utakmici u gostima slavio rezultatom 3:1, dok je u revanšu na „Anfield-u“ bilo 3:3, i na tak način je ekipa trenera Klopp-a obezbedila plasman u polufinale Lige Šampiona, gde ih je sačekao neugodni Villarreal.

Nakon pobede od 2:0 kod kuće, mnogi su smatrali da je posao „već završen“, ali su se Dia i Coquelin golovima u prvom poluvremenu revanš utakmice potrudili da situaciju učine neizvesnijom, pa je tako ekipa Villarreal-a već na poluvremenu u potpunosti anulirala prednost Liverpool-a iz prve utakmice.

Nakon pauze od petnaest minuta, igrači Liverpool-a su se „probudili“, i sa tri gola za samo dvanaest minuta su u potpunosti preokrenuli rezultat ( Fabinho, Diaz i Mane ) i potvrdili plasman u finale Lige Šampiona.

Real Madrid

Real Madrid je svoj put ka finalu započeo u grupi D sa ekipama Inter-a, Sheriff-a i Shakhtar-a. Sheriff je u drugom kolu uspeo da priredi ogromnu senzaciju i da savalda Real Madrid rezultatom 2:1, i u tom trenutku niko nije mogao ni zamisliti da će ekipa trenera Ancelotti-ja uspeti da ostvari značajniji uspeh.

Ipak, Real je uspeo da se „trgne“ i takmičenje u grupnoj fazi je završio na prvom mestu sa petnaest osvojenih bodova, uz četrnaest postigntuih i samo tri primljena gola. Impresivno deluje podatak da ekipa iz Madrid-a nije primila gol na tri utakmice u gostima u grupnoj fazi.

Madriđani su u osmini finala dobili najtežeg mogućeg protivnika – PSG,  i svi su očekivali da će to biti kraj evrpske turneje ove sezone, naročtio nakon poraza od 1:0 u prvom meču u Parizu. U revanš meču je Mbappe golom u prvom poluvremenu doneo prednost ekipi PSG-a, i Real je praktično „bio na kolenima“, obzirom na dva gola zaostatka.

Ipak, Karim Benzema nije mislio tako, i sa tri gola za samo sedamanest minuta je uspeo da u potpunosti preokrene situaciju u korist svoje ekipe, pa se tako ekipa Real Madrid-a našla u četvrtfinalu.

Naredni protivnik je bila ekipa Chelsea ( prošlogodišnji osvajač trofeja ), i nakon pobede rezultatom 3:1 u Londonu je delovalo da će Real bez puno poteškoća uspeti da se plasira u polufinale, ali je ekipa iz Londona u revanšu uspela da obezbedi produžetke, pa je na scenu ponovo stupio Karim Benzema, i Francuz je golom u šestom minutu prvog produžetka obezbedio svom timu plasman u polufinale.

Manchester City je u prvom meču slavio sa 4:3 ( iako je veoma lako moglo biti i 4:0 ), da bi ekipa Real-a sa dva gola u finišu meča uspela da obezbedi produžetke, a onda je Benzema golom iz penala doneo svom timu veliku pobedu.

H2H

14.04.21 CL Liverpool – Real Madrid 0:0

06.04.21 CL Real Madrid – Liverpool 3:1

26.05.18 CL Real Madrid – Liverpool 3:1

04.11.14 CL Real Madrid – Liverpool 1:0

22.10.14 CL Liverpool – Real Madrid 0:3

10.03.09 CL Liverpool – Real Madrid 4:0

25.02.09 CL Real Madrid – Liverpool 0:1

Povrede i izostanci

Liverpool: Origi. Thiago je neizvestan za nastup na sutrašnjem meču.
Real Madrid: Nema izostanaka.

Očekivani sastavi

Liverpool:
Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Mane i Diaz.

Real Madrid:
Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Valverde, Benzema i Vinicius Jr.

Liverpool vs. Real Madrid Prognoza i TIP

Imajući u vidu da je ovo veoma važan meč za obe ekipe, očekujemo mnogo oprezniji pristup, jer bi svaka greška mogla imati velike posledice, pa smo se iz tog razloga verujemo da sutrašnja utakmica neće biti previše efikasna.

Veoma lako se može desiti da će jedna od ekipa doći do prednosti u prvom poluvremenu, a onda će se maksimalno koncentrisati na čuvanje stečene prednosti do kraja meča, tako da se nećemo začuditi ukoliko sutra bude postignut jedan ili najviše dva gola.

Takođe, uvereni smo da će na sutrašnjoj utakmici biti puno tenzija, faulova i prekida, što je potpuno razumljivo ako uzmemo u obzir koliki je „ulog“.

Kada je u pitanju individualni učinak, mišljenja smo da će „čovek odluke“ u ekipi Real Madrid-a ponovo biti sjajni Karim Benzema.

Benzema je ove sezone postigao petnaest golova u Ligi Šampiona, i dva gola su mu potrebna kako bi izjednačio rekord po broju postignutih golova u jednoj sezoni u Ligi Šampiona koji drži Cristiano Ronaldo.

Sjajni Francuz je bio „pokretački motor“ ekipe Real Madrid-a u mnogim utakmicama ove sezone, tako da verujemo da će ponovo preuzeti inicijativu, i da na sutrašnjem meču može doći do gola.

DATUM I VREME POČETKA MEČA: 28.05.2022 21:00

TIP: BETBUILDER

Over 0 goals in the match for both teams combined

Over 1 corners in the 1st half for both teams combined

Over 2 corners in the 2nd half for both teams combined

Over 0 cards in the match for both teams combined

Over 0 goals in the 1st half for both teams combined

Under 6 goals in the match for both teams combined

Kvota: 1.70

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

DODATNI TIP: KARIM BENZEMA TO SCORE ANYTIME

Kvota: 2.30

Kladionica: bet365

SPECIAL TIP: BET BUILDER

Vinicius to score anytime

Real Madrid to win in 90 minutes

Kvota: 6.50

Kladionica: bet365

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.