Liverpool vs. Wolves: Tipovi, savjeti i kvote 22.05.2022.

Dusan
21 svibnja, 2022
574 Views
Liverpool vs. Wolves

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Navijači Liverpool-a se nadaju da će Aston Villa uspeti da izbegne poraz protiv Manchester City-ja u poslednjem kolu, što bi značilo da bi Liverpool pobedom protiv Wolves-a osvojio novu titulu šampiona Engleske.

Liverpool

Liverpool uoči poslednjeg kola ima osamdeset devet osvojenih bodova, odnosno jedan bod manje od prvoplasiranog Manchester City-ja, tako da će ekipi sa „Anfield-a“ sem pobede protiv Wolves-a biti potrebno da City osvoji najviše jedan bod, ili da bude poražen od Aston Villa-e.

Liverpool je u poslednjoj trećini šampionata uspeo da smanji zaostatak u odnosu na City, i propustio je lepu priliku da u duelu sa Tottenham-om dođe do prve pozicije na tabeli.

Domaći tim je ove sezone na domaćem terenu ostvario zaista neverovatan učinak, obzirom da je na osamnaest odigranih utakmica upisao četrnaest pobeda i četiri poraza, uz neverovatnu gol razliku od četrdeset šest postignutih i samo osam primljenih golova, što dovoljno pokazuje da je domaći teren ogromna prednost za ekipu Liverpool-a.

Obzirom da im samo pobeda u sutrašnjem meču odovara, nema sumnje da će fudbaleri domaćeg tima sutrašnji meč odigrati u prepoznatljivom ritmu ( aposlutna kontrola lopte na celom meču, konstantni presing ), i da će uraditi sve što je u njihovoj moći, istovremeno nadajući se lepim vestima sa Etihad stadiona.

Wolves

Wolves-i su nekoliko puta ove sezone imali lepu priliku da se ozbiljnije uključe u borbu za osvajanje neke od pozicija koje obezbešuju učešće u nekom od Evropskih takmičenja naredne sezone, ali će ipak na kraju sezonu završiti na osmom ili devetom mestu na tabeli.

Zanimljiv je podatak da su popularni „Vukovi“ jedna od ekipa sa najlošijim ofanzivnim učinkom u ligi ( samo trideset sedam postignutih golova na trideset sedam odigranih utakmica ), ali su odličnom igrom u odbrani uspeli da nadoknade sve ofanzivne probleme, i veliki broj trijumfa su ostvarili identičnim rezultatom – 1:0.

Wolves-i su na gostujućim terenima na osamnaest utakmica osvojili dvadeset sedam bodova, uz veoma skromnu gol razliku od sedamnaest postignutih i petnaest primljenih golova, tako da je evidentno da na gostujućim terenima igraju utakmice sa primarnim fokusom na defanzivni segment igre.

Ipak, ekipa sa tako limitiranim ofanzivnim potencijalom se ne može nadati ostvarivanju pozitivnog rezultata protiv jednog od najboljih timova u Evropi, pa smo iz tog razloga uvereni da će Wolves-i i na sutrašnjem meču odigrati u dosta sporijem ritmu, sa glavnim ciljem da sačuvaju svoj gol.

H2H

04.12.21 PL Wolves – Liverpool 0:1

15.03.21 PL Wolves – Liverpool 0:1

06.12.20 PL Liverpool – Wolves 4:0

23.01.20 PL Wolves – Liverpool 1:2

29.12.19 PL Liverpool – Wolves 1:0

Povrede i izostanci

Liverpool: Fabinho, Gomez, Salah i van Dijk su neizvesni za nastup na sutrašnjem meču.

Wolves: Kilman, Saiss i Semedo.

Očekivani sastavi

Liverpool:

Alisson- Alexander-Arnold, Matip, Konate, Robertson- Keita, Henderson, Thiago- Mane, Jota i Diaz.

Wolves:

Sa- Boly, Coady, Toti- Jonny, Neves, Moutinho, Dendoncker, Ait-Nouri- Jimenez i Neto.

Liverpool vs. Wolves Prognoza i Tip

Kao što smo već rekli, Liverpool-u je na sutrašnjem meču potrebna pobeda ali neuspeh Manchester City-ja kako bi osvojio novu titulu. Iz tog razloga verujemo da će fudbaleri domaćeg tima sutrašnji meč odigrati maksimalno koncentrisano, i da neće protivničkom timu dozvoliti bilo kakvu ozbiljniju šansu za postizanje gola, jer bi se ekipa Liverpool-a našla u veoma teškom položaju ukoliko bi Wolves-i prvi stigli do prednosti.

Wolves-i nisu postigli gol protiv Liverpool-a na četiri od poslednjih pet međusobnih duela, a imajući u vidu da su ove sezone imali mnogo problema sa postizanjem golova, verujemo da će ih ovoga puta mreža golmana Liverpool-a “mirovati”.

Tip: Wolves Under 0.5 goals

Kvota: 1.71

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan