Liverpool – Watford: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nakon što su nam u midweek-u fudbal i košarka doneli dosta profita, nastavljamo sa tipovanjem utakmica Premier lige, prosto iz razloga što smatramo da je ovo jedna vrlo interesantna liga što se tiče linija i kvota koje postavljaju kladionice. Naime, iz nama nepoznatog razloga, i dalje je moguće naći neke prosto neverovatne value opklade pogotovo na marketima za golove. Iz tog razloga mi ćemo tipovati utakmicu koja se igra u Liverpoolu na stadionu Anfield, gde će domaća ekipa Liverpool-a dočekati goste ekipu Watforda.

Domaća ekipa dominira engleskim i evropskim fudbalom ove sezone, jer naprosto momci Jurgena Kloppa igraju fantastično. Dominiraju Premier Ligom, a u midweeku su pobedom nad Salzburgom uspeli da obezbede i plasman u narednu rundu Lige Šampiona. Već četiri godine harizmatični Nemac pravi ovu ekipu i sasvim je očekivano da dominiraju trenutno, jer imaju uspostavljen sistem koji funkcioniše. Kod kuće imaju osam pobeda iz osam utakmica sa 24 postignuta i devet primljenih golova. Kod kuće svaki put su igrali BTTS odnosno obe ekipe da postignu pogodak.

1xbet bonus

Watford sa druge strane igra vrlo loše ove sezone i nalaze se na poslednjem mestu tabele, iako nemaju nimalo naivnu ekipu. Od 16 utakmica samo jedna pobeda, nekoliko nerešenih i devet poraza. Na gostovanjima samo pet postignutih golova, što je prilično čudno jer u napadu imaju vrlo kvalitetne igrače kao što su Gray, Welbeck i legendarni Deeney.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima pred ovaj meč. Trener domaćih Clynea, Fabinha i Matipa, dok trener gostiju ne može da računa na Holebasa, Welbecka, Dawsona, Prodla i Cleverleya.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 26 puta međusobne duele, i istorija je apsolutno na strani Liverpoola. Liverpool je pobedio 20 puta, Watford 4 puta, a 2 puta je bilo nerešeno. Što se tiče golova nema trenda koji bi pokazao u jednom smeru, pošto je bilo utakmica sa mnogo, ali i sa malo golova.

Predlozi za tipovanje

Nećemo gledati trendove ovde, nego ćemo napomenuti da je Liverpool u velikoj seriji utakmica i da su umorni sasvim sigurno. Nakon ove utakmice čeka ih Svetsko klupsko prvenstvo, te može doći do laganog opuštanja. Na kraju tu je nepisano pravilo br.513 sportskog klađenja da se nikad ne igra na vodećeg na tabeli protiv poslednjeg, jer obično ne dođe. Stoga smatramo da je prava odluka igrati na ovoj utakmici igru BTTS (Da obe ekipe postignu pogodak), koja opklada se plaća odličnom 2.00 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova opklada znači i kako se igra, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa na marketu za golove.

1xbet bonus

Relevant news