Ljungskile – Eskilstuna: Analiza utakmice

Milos
12 kolovoza, 2020
307 Views
nogomet tipovi

Još jedna utakmica za koju ćemo danas pisati tip i analizu dolazi nam iz skandinavije, gde u utakmici Švedske druge lige domaća ekipa Ljungskile dočekuje Eskilstunu. Ovo je zapravo duel donjeg dela tabele, pošto obe ekipe igraju prilično loše ove sezone. Ipak, trendovi pokazuju da bi ovom mogla biti jedna interesantna utakmica, koja će se u popodnevnom terminu igrati na stadionu Uddevalla Arena u Ljungskileu.

Domaća ekipa Ljungskile se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji, a na domaćem terenu ove sezone imaju 1 pobedu, 2 nerešene i dva poraza, uz gol razliku od 7 postignutih i 8 primljenih golova. Na pet utakmica na domaćem terenu u proseku pada tačno tri gola, što je odlično za našu opkladu.

Njihovi protivnici, ekipa Eskilstune se nalazi samo jednu poziciju iznad ali na gostujućim terenima igraju prilično loše, jer nemaju ni jednu pobedu, samo jedan nerešeni ishod i čak četiri poraza, uz katastrofalnu gol razliku od 2 postignuta i 14 primljenih golova. Kao što se može videti u proseku na njihovim gostujućim utakmicama do sada je padalo preko 3 gola po meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 12 puta, i rezultati su prilično izjednačeni. Naime, domaća ekipa je pobedila 6 puta, 1 put je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 5 puta. Što se golova tiče na poslednjih 4 od 6 utakmica viđeno je više od dva gola što je odličan trend.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile vrlo visoku kvotu na odličnu liniju što se golova ovde tiče. Stoga predlažemo da se na ovom meču odigra Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola) koja igra se plaća solidnom kvotom 1.85 u sportskoj kladionici 1Xbet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos