Lokomotiva Kuban – Partizan NIS: Analiza utakmice

tipovi i analize

Treća utakmica na koju ćemo postaviti danas opkladu je u okviru takmičenja u 7DAYS EuroCup. Ova utakmica je veoma bitna za domaću ekipu, pošto oni igraju za šansu da se kvalifikuju u dalji tok takmičenja, dok je ekipa Partizan NIS već kvalifikovana. Iz tog razloga smatramo da postoji odličan value na jednom marketu koji su ponudile sportske kladionice danas. Naime, gosti će imati vrlo naporan put, a domaća ekipa ima pritisak pobede, te se po našem skromnom mišljenju nameće samo jedan mogući ishod ovde, ali o tome malo kasnije.

Domaća ekipa, Lokomotive Kuban trenutno ima tri pobede (Venezija, Limoges dva puta) i pet poraza (Rytas dva puta, Partizan NIS, Tofas i Venezija). Nikako nisu uspeli da uhvate ritam i da krenu u seriju pobeda, prevashodno svojom krivicom naravno. Momentum nikako nije na njihovoj strani i oni moraju da pobede gotovo svaku utakmicu do kraja kako bi bili u mogućnosti da se kvalifikuju u sledeću rundu. Ukoliko ne uspeju u tome, to će biti veliko iznenađenje jer je ova ekipa pravljena da bude tim za EuroLeague.

1xbet bonus

Partizan sa druge strane je krenuo furiozno u ovom takmičenju i posle pet odigranih kola imali su svih pet pobeda. Nakon toga došlo je do opuštanja i malo lošijih igara, ali su u prethodnom kolu ostvarili zlata vrednu pobedu i kvalifikovali se u drugi krug takmičenja. Danas za njih ova utakmica nema nikakvu takmičarsku važnost, a plus imali su vrlo težak put do Kubana, te se očekuje da ekipa ne bude sveža koliko bi trebala.

Očekivani sastavi

Obe ekipe imaju sve igrače spremne za ovaj duel, nema povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su u istoriji igrale tri puta u poslednje dve godine i Lokomotiva Kuban je dobila dve od tri ove utakmice. Dva puta su utakmice išle na veliki broj poena, a ove godine je utakmica završena sa 151 poenom u Beogradu.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile Lokomotivu Kuban kao snažnog favorita, a mi smatramo da je trenutna linija postavljena realno. Ipak, nama se mnogo više sviđa linija za koševe koja je postavljena na 154.5 poena. Partizan je defanzivna ekipa i umorni su, te ne očekujemo da postignu više od 70 poena na ovom meču. Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Under 154.5 points (da obe ekipe ne postignu više od 155 poena na utakmici), koja igra se plaća solidnom 1.85 kvotom u kladionici 1XBet.

1xbet bonus

Relevant news