Ludwigsburg – Bayern Munich: Analiza utakmice

MilosNS
8 svibnja, 2021
540 Views
ludwigsburg vs bayern

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za nedelju 09.05.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru Nemačke košarkaške lige, gde Ludwigsburg dočekuje ekipu Bayern Munich.

Ludwigsburg

Domaća ekipa se nalazi na prvom mestu tabele, ali u poslednjih nekoliko kola su pokazali da im je forma u padu. Naime, Od poslednja tri susreta izgubili su čak dva (protiv Bamberga 94-93 i protiv Albe 79-78), dok su pobedili Bonn 89-73. Iako ovi rezultati ne izgledaju loše, igra žutih je bila blizu katastrofalne. Jasno se vidi da nešto nije baš kako treba, te je očigledno da je došlo do pada forme koja je bila na visokom nivou cele sezone.

Bayern Munich

Gosti su nakon pet mečeva izbačeni iz Euro League od strane Armanija, ali nikako se nisu obrukali, šta više pokazali su odličnu košarku. Danas njima je ova utakmica izrazito bitna, jer žele da izbegnu Albu u prvom kolu play offa, koja ekipa im nikako ne odgovara. Bez ikakve sumnje trener Trinchieri će dati sve od sebe da danas pobede opasnog protivnika.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale ove sezone jednom i Bayern je razmontirao Ludwigsburg sa preko 20 poena razlike.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bayern Munich +1.5 HC (da Bayern ne izgubi sa više od jednog poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.