Ludwigsburg – Bonn: Analiza utakmice 

MilosNS
1 svibnja, 2021
672 Views
ludwigsburg vs bonn

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, za razliku od drugih nedelja nema mnogo utakmica koje nam se sviđaju, a mi smo odabrali jednu košarkašku utakmicu koja se igra u Nemačkoj BBL Ligi, gde se sastaju ekipe Ludwigsburg i Bonn.

Ludwigsburg

Pisali smo već nekoliko puta o ekipi Ludwigsburga, koja se nalazi na čelu Nemačkog šampionata. Reč je o ekipi, koja igra fantastičnu ofanzivnu košarku u koja čak i kad nema dan uspeva da postigne veliki broj poena. Vrlo često njihovi mečevi vide preko 170 poena, što se nadamo da će biti i danas slučaj.

Bonn

Bonn se sa druge strane nalazi na 12-toj poziciji sa 12 pobeda i 19 poraza, a na gostovanjima imaju 6 pobeda i 10 poraza. Oni takođe spadaju u vrlo efikasne ekipe pošto u proseku postižu preko 83 poena po meču, dok primaju oko 87 poena u proseku. Danas imaju jako težak zadatak ali smo sigurni da će pružiti jak otpor.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a posebno upada u oči činjenica da vrlo često igraju na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 167.5 points (da bude 168 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.76 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.