Ludwigsburg – Brose Basket

MilosNS
21 svibnja, 2021
521 Views
ludwigsburg vs brose bamberg

Svakodnevno sada se igra veliki broj utakmica u okviru mnogih košarkaških liga i danas smo našli utakmicu koju naprosto moramo da odigramo. U toku su play off susreti u većini liga koje su nama u fokusu, te smo danas uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru play offa Nemačkog šampionata, gde se u drugoj utakmici serije sastaju ekipe Ludwigsburg i Brose Basket.

Ludwigsburg

Već smo nekoliko puta pisali o fantastičnoj sezoni ekipe Ludwigsburga, koji su na kraju regularni deo sezone završili na prvoj poziciji sa 30 pobeda i samo 4 poraza. Na domaćem terenu su bili posebno impresivni sa neverovatnim rezultatom od 17 pobeda i 0 poraza. Na prvom meču serije naprosto su demolirali ekipu Brose sa preko dvadeset razlike u meču gde su goste zadržali na samo 69 poena.

Brose Basket

Njihovi protivnici, ekipa Brose Basket je svoju regularnu sezonu završila na 8-oj poziciji sa skorom od 17 pobeda i 17 poraza. Na gostujućim parketima imaju skor od 6 pobeda i 11 poraza, što pokazuje da nisu preterano dobri na gostovanjima. Oni spadaju u efikasnije ekipe šampionata pošto u proseku na njihovim utakmicama pada  167.1 poen. Međutim, na prvom meču nisu imali rešenje za odbranu Ludwigsburga i to je glavni razlog njihovog poraza i loše igre.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta tokom istorije, ali samo ove sezone su igrale tri puta i rezultati su bili prilično mešoviti.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti na veliki broj poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 165 (da obe ekipe postignu 165 ili više poena), koja opklada se plaća odličnom 1.89 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.