Intro

Ludwigsburg – Frankfurt: Analiza utakmice

ludwigsburg vs frankfurt

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, kao i svakog utorka nema veliki broj interesantnih utakmica, a mi smo odabrali jednu košarkašku utakmicu koja se igra u Nemačkoj BBL Ligi i gde se sastaju Ludwigsburg i Frankfurt.

Ludwigsburg

Domaća ekipa igra fantastično ove sezone i sa pravom su lideri šampionata. Izgubili su samo dve utakmice, a ono što ih odlikuje je fantastičan napad koji trpa svojim protivnicima i po 90 poena po meču. Odbrana im je solidna, ali u poslednjih nekoliko rundi su pokazali mali pad intenziteta odbrane, te su protiv Giessena i Gottingena primili preko 80 poena.

Frankfurt

Sa druge strane Frankfurt već godinama važi za ekipu koja igra sporije i na čijim utakmicama pada manje koševa. Ove sezone se nalaze na sredini tabele i polagano skupljaju svoje bodove. Na njihovim utakmicama u proseku pada oko 156 poena, ali na utakmici ovog tipa moglo bi se desiti da se raspucaju.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a nema nekih trendova koji su vredni pomena.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 158 points (da bude 158 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti