Luton vs. Huddersfield : Tipovi, savjeti i kvote 13.05.2022.

Dusan
13 svibnja, 2022
479 Views
Luton vs. Huddersfield

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Sutra počinje borba za plasman u Premier League, a u prvom susretu polufinala plej ofa će Luton dočekati ekipu Huddersfield-a.

Luton

Luton je regularni deo šampionata završio na šestoj poziciji na tabeli sa sedamdeset pet osvojenih bodova, a možemo slobodno reći da su imali dosta sreće, obzirom da su direktni konkurenti u borbi za plasman u plej of imali veliki broj neuspeha.

Luton je na četrdeset šest odigranih utakmica ostvario učinak od dvadeset jedne pobede, dvanaest remija i trinaest poraza, uz šezdeset tri postignuta i pedeset pet primljenih golova, što je ujedno najlošiji učinak od sve četiri ekipe koje učestvuju u plej ofu.

Ekipa Luton-a je ove sezone igrala mnogo bolje na domaćem terenu ( četrdeset tri osvojena boda od ukupno sedamdeset pet ), i moramo pomenuti da su na dvadeset tri utakmice upisali dvanaest pobeda, sedam remija i četiri poraza, uz gol razliku od trideset sedam postignutih i samo dvadeset dva primljena gola.

Ipak, na poslednjih pet mečeva nisu bili previše uspešni kada je u pitanju efikasnost, obzirom da su postigli samo četiri gola, tako da je za očekivati da će u ova dva meča protiv Huddersfield-a pažnju usmeriti na igru u odbrani, naročito imajući u vidu da je ulog previsok i da svaka greška može imati nesagledive posledice.

Huddersfield

Huddersfield je kao trećeplasirana ekipa na tabeli nakon završetka regularnog dela šampionata izborio učešće u plej ofu, i ispostavilo se da su ih lošiji rezultati iz prvog dela sezone koštali direktnog plasmana u Premier League.

Huddersfield je na četrdeset šest odigranih utakmica osvojio osamdeset dva boda ( uz gol razliku od šezdeset četiri postignuta i četrdeset sedam primljenih golova ), odnosno samo šest bodova manje od ekipe Bournemouth-a, tako da je bez ikakve sumnje glavni kandidat za plasman u Premier League.

Na gostujućim terenima su na dvadeset tri odigrane utakmice osvojili trideset sedam bodova, ali moramo reći da su ostvarili mnogo skromniji ofanzivni učinak, obzirom da su postigli dvadeset devet i primili dvadeset četiri gola, tako da je više nego jasno da im previše ne odgovaraju utakmice u gostima.

Huddersfield je regularni deo šampionata završio na prilično impresivan način ( četiri pobede na poslednja četiri odigrana meča uz samo dva primljena gola ), tako da u odličnom raspoloženju dočekuje odlučujuće duele u borbi za plasman u Premier League.

H2H

11.04.22 CHA Huddersfield – Luton 2:0

02.10.21 CHA Luton – Huddersfield 0:0

Povrede i izostanci

Luton: Osho i Steer.

Huddersfield: Aarons, O’Brien, Pearson, Schofield, Thomas i Vallejo.

Luton vs. Huddersfield Prijedlog za tipovanje

Luton je favorit na ovom meču iz dva razloga: odlično igra na domaćem terenu ove sezone i zato što će Huddersfield biti bez čak šestorice fudbalera sutra. Ove dve ekipe su ove sezone odigrala dva međusobna duela, i oba meča su bila veoma “tvrda”, a sličnu situaciju očekujemo i na sutrašnjoj utakmici.

Ulog je veoma visok, pa zato verujemo da će obe ekipe odigrati mnogo opreznije, i mišljenja smo da će Huddersfield pokušati da obezbedi povoljan rezultat kako bi u revanš meču na domaćem terenu bio u prednosti u borbi za plasman u finale plej ofa.

Tip: BET BUILDER

Over 0 cards in the 1st half for both teams combined

Over 0 cards in the 2nd half for both teams combined

Over 1 corners in the 1st half for both teams combined

Over 1 corners in the 1st half for both teams combined

Over 0 goals in the match for both teams combined

Under 5 golas in the match for both teams combined

Kvota: 1.70

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan