Maardu – Parnu: Analiza utakmice

Dusan
8 rujna, 2021
396 Views
Maardu - Parnu

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola druge lige Estonije, gde se sastaju ekipe Maardu i Parnu.

Maardu

Domaća ekipa igra vrlo dobru sezonu i trenutno se nalaze na prvoj poziciji šampionata sa dva boda prednosti u odnosu na ekipu Talinna Kalev, te je za njih svaka utakmica od velike važnosti pošto žele da osvoje ovaj šampionat. Na domaćem terenu ove godine imaju 5-2-1 rekord sa 25 postignutih i 10 primljenih golova. Mnogo su kvalitetniji od gostujuće ekipe generalno ove sezone.

Parnu

Sa druge strane gostujuća ekipa Parnu se nalazi na sedmoj poziciji i grčevito se bore protiv ispadanja. Na gostovanjima ove sezone imaju rekord od 3-0-6 sa 10 postignutih i 25 primljenih golova. Nikako se ne može reći da bi oni mogli biti ekipa koja će napraviti neki veći problem ekipi Maardu.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih važnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dva puta ove sezone i Maardu je dva puta pobedio 5-0 na domaćem terenu i 2-1 na gostovanju.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je duel dve ekipe različitog kvaliteta, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Maardu -2.5 AH (da Maardu pobedi sa 3 ili više golova razlike na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.74 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan