Maastricht – Top Oss: Analiza utakmice

Milos
25 rujna, 2020
422 Views
nogomet tipovi

Uf kako je malo sreće bilo juče potrebno da bismo napravili clean sweep, a na kraju nismo se proslavili. Neverovatno je da Belgijske ekipe nisu uspele u okviru 90 minuta da reše svoj mečeve protiv Partizana i Vojvodine i na taj način nam ukinule pravo na lep dobitak. Što se tiče naših tipova i analiza danas nećemo forsirati, pošto nas očekuje jedan izrazito zanimljiv vikend, nego igramo za početak jednu utakmicu koja se igra u okviru Holandske Druge lige, gde na stadionu De Guesselt u Maastrichtu, domaća ekipa MVV dočekuje goste ekipu Top Oss. Ovo je duel dve ekipe koje do sada nisu pokazale neki napadački potencijal, ali su zato odbrane šuplje kao Švajcarski sir.

Domaća ekipa MVV nakon tri odigrana kola ima jednu pobedu (Telstar 2-1), nula nerešenih i dva poraza (Cambuur 1-7 i Den Bosch 0-2). Ono što je posebno interesantno je da su se na domaćem terenu propisno obrukali do sada i da su igrači spremni da ulože danas poseban napor kako bi pokazali svojim vernim navijačima da neće biti topovska hrana ove sezone drugim ekipama u Eerste Divisie.

Sa druge strane gosti su odigrali možda još lošije do sada od domaćih jer imaju nula pobeda, jednu nerešenu (Cambuur 2-2) i dva poraza (Roda 0-3 i Almere 0-3). Koliko je Holandska druga liga nepredvidiva pokazuje podatak da je domaćin izgubio od Cambuura na domaćem terenu 1-7, da bi realno slabiji tim Top Oss sledeće kolo igrao 2-2 sa istom tom ekipom. Kladionice po kretanju kvota predviđaju da će Top Oss pružiti dostojan otpor domaćoj ekipi, što ide u korist našem piku.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previse problema sa sastavima tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 40 puta tokom istorije, i možemo reći da su rezultati prilično izjednačeni pošto su domaći pobedili na 18 utakmica, 5 puta je bilo nerešeno i 17 puta su pobedili gosti. Što se golova tiče, od poslednjih 10 susreta, čak 6 puta je viđeno 3 ili više golova što je sasvim prihvatljiv trend.

Predlozi za tipovanje

Razlika u kvalitetu između ove dve ekipe nije tolika kao što kvote predviđaju, a sasvim je jasno da se i kladionice pribojavaju šta Top Oss može da uradi na ovom meču. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 2.5 Goals (da bude više od dva gola na meču, ili u lokalnim kladionicama igra 3+“), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.65 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos